Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

ROCCAT a lansat tastaturile mecanice Ryos MK, Ryos MK Glow, Ryos MK Pro

Din punctual de vedere al calității materialelor și producției, al designului și al inovației, ROCCAT, producătorul german de accesorii de gaming, a definit prin noua gamă Ryos™ un nou standard în industrie. Modelele din această nouă gamă sunt:

  1. • Ryos MK - Advanced Mechanical Gaming Keyboard
  2. • Ryos MK Glow - Illuminated Mechanical Gaming Keyboard
  3. • Ryos MK Pro - Mechanical Gaming Keyboard With Per-key Illumination (din noiembrie 2013)

Toate cele trei modele oferă tehnologiile ROCCAT Easy-Shif[+] și ROCCAT Talk, switch-uri Cherry MX, iar modelul ROCCAT Ryos MK Pro oferă, în premieră, iluminare individuală, per tastă!

Prima tastatură din serie este Ryos MK, echipată cu switch-urile binecunoscute Cherry MX. Această tastatură este dedicată gamerilor pe PC care doresc eficiență. Procesorul ARM Cortex pe 32 de biți asigură viteze maxime de reacție, iar cei 2 MB de memorie flash permit păstrarea a peste 500 de macro-uri, direct pe tastatură.

ROCCAT Ryos MK

Cele trei taste thumbster (poziționate imediat sub tasta Space), precum și funcțiile ROCCAT Easy-Shift[+] și ROCCAT Talk, vin în completarea acestei tastaturi.

Următoarea este Ryos MK Glow, similară cu MK, însă cu un bonus de excepție: iluminare albastră LED, care asigură o atmosferă excelentă şi permite utilizarea tastaturii chiar și în întuneric absolut. Nivelul luminozității este ajustabil cu ajutorul software-ului.

ROCCAT Ryos MK Glow

Tastatura este echipată cu switch-uri Cherry MX Black. Pe scurt, Ryos MK Glow este un accesoriu care oferă atât precizie maximă, cât și un efect vizual unic.

În curând (finalul lunii noiembrie), în România va deveni disponibil și al treilea model al seriei: Ryos MK Pro. Vârf de gamă ROCCAT, tastatura oferă un al doilea procesor ARM Cortex, a cărui funcție unică este controlul iluminării individuale a fiecărei taste (iluminare care poate fi configurată de către utilizator). Această funcție este absolut unică în lume în acest moment și garantează un loc aparte pentru Ryos MK Pro în topul tastaturilor mecanice de gaming.

ROCCAT Ryos MK Pro

Imaginați-vă că porniți Battlefield 4, iar pe tastatură se aprind automat toate tastele relevante ale jocului – iată doar una dintre funcțiile lui Ryos MK Pro. Puteți configura o mulțime de opțiuni în driver software sau, mai mult, puteți să vă programați propriile funcții de iluminare.

Ryos MK Pro va fi disponibilă cu switch-uri Cherry MX de mai multe culori. În plus, hub-ul USB 2.0 și mufele audio completează o tastatură excepțională – BFG-ul din arsenalul oricărui gamer care se respectă.

Cele mai citite

Error: No articles to display