GoClever Orion 101 review - tabletă cu tastatură fizică

 

Aspect şi construcţie

Pachetul este măricel, având în vedere că este inclusă şi tastatura. Capacul oferă o imagine a produsului şi precizează apartenenţa tastaturii la tehnologia Bluetooth.

GoClever Orion 101 set

Varianta primită de noi este albă şi arată interesant. Ecranul negru este inconjurat de rama albă, pe care găsim camera video de 0.3MP, folosită pentru chat. Rezoluţia ecranului este de 1280x800, iar matricea este IPS. Suportul multi-touch asigură comenzile a 5 degete simultan.

Spatele tabletei este alb pe margini şi gri pe mijloc, într-o combinaţie plăcută de culoare. Ȋn partea superioară se află camera video principală, de 2MP, iar pe stânga găsim grilele de la difuzoare.

GoClever Orion 101 verso

Interfeţele sunt ascunse sub un capac din plastic, numai jack-ul audio şi conectorul pentru alimentare fiind lăsate pe muchia tabletei. Lânga acestea există orificiul microfonului integrat.

GoClever Orion 101 interfete

Sub uşiţă găsim porturile pentru microSD, miniHDMI si microUSB.

Butoanele de control se află pe muchia superioară. Avem la dispoziţie un buton de pornire/oprire şi unul pentru mărirea/micşorarea volumului.

GoClever Orion 101 top

Conectarea cu tastatura se face prin Bluetooth, aşa încât tableta nu prezintă  interfeţe specializate pentru acest aspect.

Tableta este motorizată de un procesor Allwinner A31 @ 1GHz, cu patru nuclee, ajutat, pe partea grafică de un accelerator PowerVR SGX544MP2. Sistemul de operare Android 4.1 este susţinut de cei 2GB de memorie şi de 16GB spaţiu de stocare, extensibil cu încă 32GB printr-un card microSD.

GoClever Orion 101 about

Conectivitatea suportă Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0 şi modem 3G, conectat extern prin portul OTG.

 

« Prev
2/6 Next »

Cele mai citite