Asus Memo Pad 8 (ME180A) review - O tableta memorabila

Aspect si constructie

Cutia este destul de mica, si prezinta o imagine a produsului in cele trei culori posibile: alb, roz si gri.

ASUS MeMO Pad 8 box

Spatele este negru si prezinta doar seria produsului, precum si numele modelului.

ASUS MeMO Pad 8 box back

Accesoriile numara un cablu USB, adaptorul electric, si un mic suport care ne ajuta sa stabilizam tableta intro pozitie confortabila.

ASUS MeMO Pad 8 accessories

Tableta in sine este alba si este incadrata de o margine aderenta de aluminiu, cu colturi rotunjite. Dispozitivul masoara 127mm in diagonala si poate fi tinut intr-o singura mana.

ASUS MeMO Pad 8

Displayul de 8'' este inconunjurat de o rama, cu grosimea de 8 mm pe lateral, si 18 mm sus si jos. Deasupra ecranului avem camera de 1.2 MP, capabila de inregistrate video la 720p. Logoul asus de sub afisaj complementeaza estetica fatadei tabletei.

Spatele acesteia este mat cu usoare accente de sclipici, si pare destul de aderent la atingere. Cele mai importante trasaturi aici sunt camera principala de 5 MP si difuzoarele mari, stereo. Lentila camerei este sus, iar grilajul difuzoarelor se afla in partea de jos.

ASUS MeMO Pad 8 back

Camera poate filma in Full HD la rezolutie de 1080p cu Auto Focus, iar difuzoarele sunt echipate cu tehnologie SonicMaster.

Butoanele de pornire si de volum se afla aproape de marginea dreapta, inspre partea din spate a carcasei. Nu pot sa zic ca imi este tocmai la indemana aceasta pozitie, dar parerile pot varia.

ASUS MeMO Pad 8 right

Pe partea stanga avem un singur slot microSD.

ASUS MeMO Pad 8 left

Varful are un conector microUSB, precum si un jack audio de 3.5 mm. Partea opusa, dedesubt, este goala. ASUS MeMO Pad 8 top

ASUS MeMO Pad 8 bottom

Dimensiunile tabletei sunt de 212.8 x 127.4 x 9.95 mm, si cantareste 350g.

« Prev
2/9 Next »

Cele mai citite