ASUS Vulcan review - castile silentioase

A doua pereche de casti din seria noastra de reviewuri audio este inca o jivina marca ASUS, fratele mai mare a lui Echelon, si anume Vulcan. Acesta este usor diferit de celelalte produse audio de pe lista mea, pentru ca, daca ar fi sa ne luam dupa spusele celor de la ASUS, aceasta este singura pereche de casti pentru gameri, cu izolare fonica activa.

Pentru cei care nu stiu (iar daca va numarati printre acestia, sub ce piatra ati locuit pana acum) ASUS detine un brand numit Republic of Gamers, dedicat componentelor high-end pentru acestia. Puteti gasi placi de baza, placi grafice, soareci, si bineinteles dispozitive audio sub acest brand. Vulcan ANC este momentan capul de afis al gamei ROG de casti, trambitand "prima din lume" pereche de casti cu izolare fonica dedicata gamerilor (si numai lor). Aceasta tehnologie in principiu ar trebui sa blocheze zgomotul mediului inconjurator, permitand ascultatorului sa ramana concentrat pe ceea ce asculta prin casti. Vom vedea daca chiar functioneaza ca atare.

ASUS Vulcan - Product Image

Pentru cei care se asteptau la ceva similar cu Echelon, sa stiti ca Vulcan este o oratanie usor diferita, fie ca este vorba de calitatea audio, a constructiei castilor, sau chiar a ambalajului.

 

Prev
1/8 Next »

Cele mai citite