SAPPHIRE a lansat primul model R7 260X

SAPPHIRE a lansat primele modele din seria R7, ce adoptă multe dintre caracteristicile seriei R9, dar la un preţ mai accesibil. Modelul R7 260X se adresează în mod special gamerului, dar beneficiază de caracteristici avansate pentru utilizatorul de acasă sau cel profesionist.

Cu 2GB de memorie GDDR5 la 1650MHz (6.6GHz efectivi), 896 procesoare stream şi frecvenţa de 1150MHz pentru GPU, această placă dispune de performanţe mai mult decât decente. Cu suport pentru DirectX 11.2, arhitectura este realizată pentru a rula cele mai noi aplicaţii şi jocuri chiar şi la rezoluţii HD. Pentru optimizarea performanţelor se pot utiliza mai multe plăci grafice în configuraţie AMD CrossFire, folosind o placă de bază compatibilă.

Sapphire R7 260X set

SAPPHIRE R7 260X dispune de TruAudio de la AMD, introdusă initial vârfului de gamă R9 290X. Tehnologia oferă un nivel avansat de conţinut audio, ce va înconjura gamerii cu un mediu audio realist, fie că este redat prin căşti sau boxe. Un procesor audio dedicat, din nucleul grafic, oferă o sonorizare clară, în detaliu, ce include ecouri şi medii realiste, cu sunet surround.

Placa vine cu suport pentru folosirea a trei monitoare simultan, prin AMD Eyefinity, fără a fi nevoie de adaptori activi. Configuraţia de ieşiri video include Dual-link DVI-I (cu adaptor VGA inclus), Dual link DVI-D, Displayport 1.2 şi HDMI. Interfaţa HDMI 1.4a oferă suport pentru format stereoscopic 3D, iar ieşirile HDMI şi Displayport oferă suport pentru rezoluţii Ultra HD 4K.

SAPPHIRE R7 260X beneficiază de toate caracteristicile arhitecturii AMD GCN, inclusiv App Acceleration, tehnologie AMD Image quality enhancement, AMD Powerplay, AMD PowerTune cu Boost şi AMD ZeroCore Power.

SAPPHIRE R7 260X este disponibilă acum prin partenerii etail şi retail SAPPHIRE.

Cele mai citite