Philips 231C5 SmoothTouch îmbină flexibilitatea gesturilor tactile cu performanța unui PC

MMD lansează noul display de 23 inch, Philips 231C5 SmoothTouch, ce îmbină flexibilitatea gesturilor tactile cu performanța unui PC, caracteristici ce rezonează cu modul în care utilizatorii lucrează și se joacă. Display-ul, cu touch capacitiv în 10 puncte, oferă un răspuns fluid, natural, la gesturi.

Display-ul dispune de un webcam și un microfon, care îi vor ține conectați pe utilizatori, cu cei apropiați. Unghiul de vizualizare larg, al ecranului IPS LED, oferă imagini clare din orice perspectivă, flexibilitate completată de un SmartStand ajustabil, ce așază ecranul într-o poziție convenabilă.

Philips-231C5-SmoothTouch

Apasă, ciupește, fă zoom și glisează: utilizatorii care apreciază funcțiile touch de pe smartphone și tabletă nu vor mai sacrifica aceste abilități pe un ecran mare. Noul display Philips SmoothTouch inovează modul în care oamenii lucrează, prin integrarea gesturilor tactile intuitive la un ecran de birou.

Cu ajutorul ecranului de 23 inch, utilizatorii vor interacționa într-un nou mod cu computer-ul lor. Monitorul dispune de un ecran cu  touch capacitiv în 10 puncte, precum și sticlă pe toată suprafața, pentru o experiență interactivă de calitate.

“Interacționăm cu computerele în moduri total diferite deoarece din ce în ce mai mulți oameni folosesc tablete și smartphone-uri,” declară Thomas Schade, vice președinte al MD. “Noul display SmoothTouch contribuie la o experiență mai bogată, permițându-le oamenilor să se conecteze intuitiv la PC-urile lor folosind o gamă de gesturi tactile. Dispunând de o diagonală de 23 inch, display-ul este îndeajuns de spațios pentru a rezolva task-uri și experimenta aplicații.”

Atunci când utilizatorii comunică online cu familia și prietenii, microfonul și webcam-ul îmbunătățesc calitatea acestor interacțiuni. Dispunând de un webcam integrat, ce oferă imagini clare, un microfon sensibil, care asigură că vocile se aud clar și puternic prin boxele stereo, noul Philips 231C5 este gata imediat pentru conectare. Display-ul poate reda material audio și video la calitate HD, direct de pe un telefon mobil compatibil cu MHL.

Eliberându-i pe utilizatori de mouse și trackpad, ecranul SmoothTouch oferă o experiență mult mai ergonomică. Display-ul Philips include SmartStand: un stand ajustabil care poate fi aplecat la aproape 60 de grade pe birou, plasându-l la unghiul potrivit pentru a realiza gesturile tactile. Pentru interacțiunea tradițională, prin intermediul unei tastaturi, acesta poate fi îndreptat. Display-ul este flexibil în ceea ce privește conectivitatea: cu ajutorul Smart Connect, acesta include conectori HDMI și VGA, Display Port și USB 3.0 pentru streaming de date rapid și încărcare simultană a smartphone-ului.

Display-ul Philips 231C5 va fi disponibil, în România, în primul trimestru al anului 2014, la un preț recomandat de 2199 Lei.

 

Cele mai citite