NVIDIA GeForce Cup - o competiție pentru pasionații de Dota 2

NVIDIA lansează, de sărbători, o nouă provocare pentru gamer-i, un motiv în plus de a petrece noi momente în jocul favorit. NVIDIA GeForce Cup reprezintă o competitie ce se adresează pasionaților de Dota 2, care vor avea șansa de concura pentru o serie de premii interesante.

Dota 2 face parte din categoria jocurilor Multiplayer Online Battle Arena (MOBA) și este produs de Valve Corporation, fiind un titlu free-to-play. Acesta este disponibil în exclusivitate prin intermediul platformei Steam.

Meciurile din Dota 2 aduc împreună două echipe formate din 5 jucători, fiecare ocupând o bază fortificată, plasată la una dintre marginile hărții de joc. O echipă este declarată victorioasă în momentul în care distruge structura centrală a celeilalte. Fiecare jucător controlează un ”Erou”, scopul acestuia fiind să crească în nivel și să colecționeze cât mai multe obiecte, în timp ce luptă împotriva adversarilor pentru a obține victoria.

“Suntem extrem de încântați de faptul că putem oferi jucătorilor încă un motiv pentru a se bucura de sărbători,” declară David Koblizek, PR manager NVIDIA. “În urma lansării noii serii de unități de procesare vizuală GeForce GTX 7, continuăm să ne îndreptăm atenția către nevoile și dorințele jucătorilor. Competiția GeForce Cup reprezintă încă un exemplu în această direcție.” NVIDIA GeForce Cup

GeForce Cup, competiția adresată Dota 2, va debuta pe 18 decembrie și va avea o durată de 2 luni. Turneele locale de calificare, organizate separat pentru zona balcanică (Serbia, Slovenia, Macedonia), Bulgaria, Croația și România, se vor extinde pe o perioadă de 6 săptămâni, cu 16 cupe diferite – 4 pentru fiecare țară, evenimente urmate imediat de finale. În urma acestui stadiu, va exista o fază a grupelor și apoi un bracket final, fiecare cu durata de o săptămână. Toți jucătorii ce ajung să participle în acest stadiu vor fi răsplătiți cu o unitate de procesare vizuală GeForce GTX 760. Ulterior, trei gameri din fiecare țară participantă vor primi invitația de a juca în marea finală, unde își vor disputa premiul de 1.500 $.

Competița este deschisă tuturor jucătorilor ce locuiesc în una dintre tările participante iar înscrierea se poate realiza accesând linkul corespunzător țării de origine. Tot aici vor fi disponibile și informațiile complete de înregistrare și de organizare a evenimentului:

Bulgaria - http://www.esl.eu/bg/dota2/nvidia_cup/ 

România - http://www.esl.eu/ro/dota2/nvidia_cup/ 

Croația - http://www.esl.eu/hr/dota2/nvidia_cup/ 

Balcani - http://www.esl.eu/balkans/dota2/nvidia_cup/

Cele mai citite