Philips a lansat smartphone-ul Xenium W6500

China Electronics Corporation (CEC) a lansat, in Romania, terminalul Philips Xenium W6500. Smartphone-ul ofera functii complete pentru business si divertisment, avand incorporat un procesor quad core de 1,2GHz. In plus, W6500 are un buton special de Power-saving, prin care posesorii pot economisi bateria.

“Prin lansarea lui W6500 extindem gama de telefoane Xenium existente pe piata locala”, spune Radu Ionescu, Reprezentant Distributie telefoane mobile Philips. “Philips Xenium W6500 ofera utilizatorilor o performanta sporita datorita procesorului quad core de 1,2GHz, la care se adauga sistemul de operare Android 4.2 si ecranul tactil qHD IPS de 4,3".” Philips Xenium W6500 are un slot MicroSD, pentru carduri cu o capacitate de pana la 32GB.

Philips Xenium W6500

Gratie bateriei Philips Xenium, posesorii lui W6500 se pot bucura de pana la 13 ore de convorbiri si 10 ore de navigare pe internet, la o singura incarcare.

Utilizatorii lui W6500 pot realiza fotografii si pot sa-si inregistreze cele mai importante momente din viata, datorita camerei foto de 8 megapixeli, incorporate, cu blitz. Fotografiile si clipurile video pot fi privite impreuna cu prietenii sau familia pe un Smart TV Philips.

De asemenea, W6500 poate fi folosit si ca telecomanda pentru televizor, pentru a schimba canalele si a face setari, prin intermediul aplicatiei MyRemote. In plus, smartphone-ul permite posesorilor sa asculte melodiile preferate direct pe un Smart TV Philips.

Smartphone-ul este disponibil in magazinele Emag si la alti comercianti de retail specializati. Pretul de vanzare recomandat este de 999 RON.

Cele mai citite