AOC dezvăluie noul monitor Super PLS de 27"

AOC dezvăluie noul monitor Super PLS de 27" (68.6 cm), cu o rezoluție WQHD de 2560 x 1440 pixeli. Acest model LED, din gama Professional, se mândrește cu imagini clare, pentru rularea de filme sau jocuri într-un mod realist, dar și pentru afișarea tabelelor sau a altor documente de mari dimensiuni, la locul de muncă. 

Ecranul modelului q2770Pqu are peste 3.6 milioane de pixeli – aproape de două ori mai mult decât monitoarele convenționale Full HD. Atât utilizatorii profesioniști, cât și amatorii de divertisment, se vor bucura de detaliile pe care rezoluția WQHD (Wide Quad High Definition) le poate afișa pe generosul ecran de 27" (68.6cm).

AOC q2770Pqu

Schițe, tabele, fotografii, video și – datorită timpului de răspuns de doar 5 ms - chiar și jocurile sunt redate cu claritate. Super PLS (Plane-to-Line Switching) este o tehnologie a display-ului ce oferă luminozitate superioară și unghiuri ample de vizualizare. Astfel, panoul monitorului q2770Pqu permite o stabilitate superioară a culorilor din unghiuri de vizualizare de până la 178° (atât pe verticală, cât și pe orizontală). În același timp, redă imagini cu o luminozitate de până la 300 cd/m², chiar și în medii cu lumină ambientală puternică.

AOC a echipat modelul q2770Pqu cu o mulțime de conectori, pentru o utilizare mai comodă. Modelul PLS primește semnal prin mufele VGA, DVI-D și HDMI, alături de DisplayPort-ul integrat. În același timp, q2770Pqu include difuzoare și un hub USB integrat în ramă, pentru acces facil. Memory stick-uri, camere digitale, hard-uri și nenumărate alte gadgeturi USB pot fi conectate prin intermediul a patru mufe (două conforme cu standardele USB 3.0). Piciorul monitorului oferă ergonomie completă, permițând ajustarea pe înălțime, cu până la 130 mm, înclinarea, rotirea la 90° și pivotarea ecranului. Astfel, utilizatorii pot vizualiza în cea mai comodă manieră tabele de mari dimensiuni, documente sau fotografii.

Datorită ecranului LED, cu iluminare din spate, consumul de energie nu depășește 29 W, un nivel impresionant pentru un monitor de 27 de inch. Software-ul inteligent, precum "e-Saver" și "Eco Mode", ajută, la rândul său, la reducerea consumului de curent electric.

AOC oferă 3 ani garanție și modelul WQHD. Monitorul q2770Pqu va fi disponibil din luna ianuarie 2014, la un preț recomandat de 2499 lei.

Cele mai citite