Samsung lansează Galaxy Camera 2

Samsung lansează Galaxy Camera 2, succesoarea lui Galaxy Camera, dispozitivul care îmbină un aparat foto de vârf cu funcțiile de sharing și cu designul intuitiv al celor mai noi smartphone-uri. Echipat cu un procesor Quad-Core de 1,6 GHz și cu sistemul de operare Android, Galaxy Camera 2 permite utilizatorilor să fotografieze, editeze și să împărtășească cu ușurință imagini de calitate.

Galaxy Camera 2 beneficiază de toate avantajele platformei Android. Intuitiv și rapid, sistemul de operare permite utilizatorilor să navigheze cu ușurință în meniul dispozitivului. Datorită bateriei cu o durată de viață extinsă (2.000 mAh), chiar și cei mai avizi fotografi se pot bucura de experiența de fotografiere a Galaxy Camera 2 pentru o perioadă mai lungă de timp.

Samsung Galaxy Camera 2

Datorită senzorului BSI CMOS de 16 MP, utilizatorii vor surprinde detaliile în culori vii și vor capta imagini clare, ajutați și de zoom-ul optic de 21x. Fiind echipată cu un procesor Quad-Core de 1,6 GHz și cu 2 GB de RAM, Galaxy Camera 2 este foarte rapidă, astfel că toate funcțiile intuitive pot fi accesate cu cea mai mare ușurință. Memoria internă a dispozitivului este completată și de aplicația preinstalată Dropbox, ce le oferă utilizatorilor, gratuit, 50GB de spațiu de stocare timp de 2 ani.

Împărtășirea fotografiilor este simplificată de funcțiile Wi-Fi și NFC avansate. Tag & Go facilitează conectarea cu alte dispozitive și smartphone-uri dotate cu NFC. Este suficientă o simplă atingere a smartphone-ului și a camerei, iar imaginile pot fi transferate cu ușurință.

Cu Photo Beam, imaginea vizualizată pe cameră este transferată automat pe smartphone-ul la care se conectează prin atingere, în timp ce cu Mobile Link utilizatorii pot să selecteze fotografiile pentru a le transfera. Remote Viewfinder permite fotografilor să controleze camera cu ajutorul smartphone-ului, oferind astfel mai multă libertate de mișcare.

Display-ul HD Super Clear Touch LCD de 4,8 inci permite navigarea cu ușurință în meniu și accesarea rapidă a tuturor funcțiilor aparatului foto.

Samsung Galaxy Camera 2 display

Cu Smart Mode, utilizatorii pot alege din 28 de moduri de fotografiere presetate, potrivite unor scenarii diferite, oferind astfel o abordare creativă. Pentru cei aflați la începutul drumului în arta fotografică, funcția Smart Mode Suggest este foarte utilă – analizează mediul înconjurător și condițiile de iluminare și apoi recomandă cel mai potrivit Smart Mode. Modul Selfie Alarm garantează autoportrete reușite: camera face cinci fotografii succesive, la rezoluție mare, pentru ca apoi utilizatorii să o poată selecta pe cea mai bună dintre ele.

Modul Multi Motion Video le permite utilizatorilor să seteze viteza de captare a filmelor și să creeze videoclipuri cu o viteză de redare mai mare sau mică (viteza de redare poate varia de la de 8 ori mai încet până la de 8 ori mai rapid). În plus, fotografiile pot fi editate direct din cameră cu aplicații precum Paper Artist sau Xtremera.

Cele mai citite