Logitech Wireless Headset F540

Logitech a lansat Logitech Wireless Headset F540, care se poate conecta pana la trei surse audio, incluzand PS3 si Xbox 360 si ofera sunet stereo wireless si comunicare confortabila prin voice chat.

Setul de casti include o statie de baza cu trei input-uri analogice, facand posibila conectarea a pana la trei surse audio, precum o consola de joc, televizor, player DVD, sistem audio Logitech Squeezebox, player MP3 sau alte dispozitive.

Toate tastele de control de care ai nevoie sunt plasate pe casti: volumul independent pentru voce si volumul pentru joc, tasta pentru oprirea microfonului si un selector de intrari cu care poti schimba intre orice sursa audio conectata, fara ca tu sa te misti de pe canapea. Design-ul special al castilor, care izoleaza zgomotul si banda ajustabila care invaluie capul, iti ofera mai mult confort in experientarea totala a jocului.

Logitech wireless Headset F540 foloseste drivere laser de 40 mm care redau un sunet stereo detaliat. Iar microfonul, ce anuleaza zgomotul, te ajuta sa poti purta convorbiri clare in timpul jocurilor online ale consolelor PS3 si Xbox 360.

Conectivitatea digitala wireless 2,4 GHz ofera performante wireless superioare si nu-ti ocupa camera cu fire inutile. Nu este nevoie sa schimbi bateriile, setul de casti Logitech Wireless Headset F540 fiind reincarcabil. Cu o singura incarcare, F540 functioneaza pana la 10 ore de joc. Iar daca nivelul bateriilor este critic, castile pot fi incarcate in timpul jocului. (Durata de viata a bateriei va varia in functie de utilizare si conditiile de utilizare. Bateriile reincarcabile a un numar limitat de incarcari.)

Logitech Wireless Headset F540 va fi disponibil in Europa din luna decembrie 2010 la un pret recomandat de 149,99 Euro.

 

Logitech F540

Cele mai citite