Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

QNAP Qfile vine pe Windows Phone 8

QNAP a lansat versiunea pentru dispozitivele cu sistem de operare Windows Phone 8, a aplicației Qfile. Disponibilă pentru iOS și Android, aplicația permite acum utilizatorilor de Windows Phone 8 să acceseze de la distanță, să administreze și să partajeze fișierele de pe Turbo NAS.

Utilizatorii vor putea salva fotografiile realizate cu telefonul mobil direct pe serverul de acasă, prin Internet. Scenariul de folosire implică astfel un backup binevenit pentru datele mobile. Prin Qfile, muzica și filmele de pe TurboNAS vor putea fi redate direct pe telefon sau tabletă. Mai mult, materialele vor putea fi afișate și pe ecrane mai mari prin DLNA. Aplicația vine în ajutorul persoanelor care vor să acceseze fișiere stocate la birou sau acasă, având posibilitatea de a crea linkuri de download de pe QNAP, atunci când vor să partajeze informațiile cu alți colaboratori.

QNAP Qfile

"Suntem încântați să introducem prima noastră aplicație pentru ecosistemul Windows Phone 8 și să le oferim utilizatorilor noștri mai multe opțiuni de acces", a declarat Jason Hsu, manager de produs la QNAP. "Qfile este o aplicație extraordinară, care permite administrarea ușoară a funcțiilor serverului Turbo NAS. Sperăm ca utilizatorii de dispozitive cu sistem Windows Phone 8 să se bucure de toate avantajele controlului de la distanță pentru a-și îmbunătăți propria experiență digitală", a mai adăugat acesta.

Aplicația Qfile poate fi descărcată gratuit din magazinul Windows Phone Store.

Cele mai citite

Error: No articles to display