Iti dau reducere 1% la PC Garage

[MWC 2014] ASUS a prezentat Fonepad 7, Fonepad 7 LTE, ZenFone, Padfone mini și noul PadFone

ASUS a debutat la Mobile World Congress cu două noi versiuni ale seriei Fonepad, Fonepad 7 LTE (ME372CL) și Fonepad 7 (ME175CG). ASUS prezintă linia completă de telefoane mobile incluzând seria ZenFone, PadFone mini și noul PadFone, echipate cu interfața ASUS ZenUI.

Cel mai recent model adăugat liniei de dispozitive mobile ASUS este Fonepad 7 LTE (ME372CL), o tabletă de 7 inch cu modul LTE și funcții de telefonie. Cu viteze ridicate de transfer, Fonepad 7 LTE oferă streaming video și audio. Difuzoarele frontale și tehnologia SonicMaster redau un sunet bogat, imersiv, perfect pentru a completa experiența vizuală, oferită de ecranul HD IPS (in-plane switching).

Asus Fonepad 7 LTE

Procesorul Intel Atom Z2560 la 1.6GHz, cu tehnologie Hyper-Threading, oferă multi-tasking superior și performanțe grafice în cele mai recente jocuri și aplicații. Grație eficienței energetice, autonomia tabletei permite operarea pe durata unei zile întregi.

Fonepad 7 (ME175CG) este un alt produs nou expus la Mobile World Congress. Tableta, cu ecran IPS de 7 inch, are conectivitate 3G și funcții de telefonie, ce dau un plus de valoare dispozitivului. Performanța procesorului Intel Atom Z2520 la 1.2GHz asigură o experiență fluidă și promptă în același timp. Conectivitatea 3G îmbunătățește funcționalitatea produsului, utilizatorul putând naviga oricând pe internet și comunica în rețelele sociale și prin apeluri video fluide.

Mult anticipata serie de telefoane ASUS ZenFone este disponibilă într-o varietate de culori, cu ecrane a căror dimensiune variază de la 4 la 6 inch. Cu un număr impresionant de combinații disponibile, va exista un Zenfone potrivit stilului oricărui utilizator. Toate modelele ZenFone dispun de ecrane acoperite cu sticlă Corning Gorilla Glass 3, pentru rezistență la zgârieturi și durabilitate.

ZenFone 4 are un ecran de 4 inch și este ușor de personalizat prin schimbarea capacului spate, disponibil în culorile: negru cărbune, alb perlat, roșu, albastru deschis și galben.

ASUS ZenFone 4

Acesta suportă carduri microSD de până la 64GB, oferind spațiu pentru fotografii, filme, aplicații și multe altele.

ZenFone 5 vine cu un ecran IPS HD spațios, de 5 inch, care poate fi utilizat chiar și în zilele reci de iarnă, atunci când se poartă mănuși. Carcasa se subțiază până la 5.5 mm, pe margini.

ASUS ZenFone 5

ZenFone 5 este disponibil în culorile: negru cărbune, alb perlat, roșu, auriu și purpuriu.

ZenFone 6 oferă un ecran HD IPS de 6 inch și tehnologia audio SonicMaster. Acesta este echipat cu o cameră de 13 megapixeli, pentru obținerea unor fotografii clare, cu rezoluție înaltă. ZenFone 6 este disponibil în culorile: negru cărbune, alb perlat, roșu și auriu.

Asus ZenFone 6

Fiecare ZenFone integrează tehnologia PixelMaster, ce facilitează preluarea fotografiilor și a clipurilor. Mai mult, ZenFone 5 și ZenFone 6 dispun de un mod Low-light, ce crește semnificativ performanța camerei în condiții de iluminare redusă. Prin unirea pixelilor alăturați, camera crește senzitivitatea la lumină cu până la 400% și contrastul cu până la 200%, rezultând imagini clare și luminoase fără a mai fi necesar blițul.

PadFone mini este un dispozitiv unic, versatil, ce combină mobilitatea unui smartphone cu ecranul generos al unei tablete. Format dintr-un smartphone de 4 inch, ce se cuplează perfect la o tabletă de 7 inch, PadFone mini permite utilizatorilor să extindă aria de vizualizare și să încarce telefonul în același timp.

ASUS PadFone mini

Cu un procesor Intel Atom Z2560, cu tehnologie Intel Hyper-Threading, 8GB memorie internă și suport pentru carduri microSD de până la 64GB, PadFone mini dispune de toate resursele necesare, atât pentru modul telefon, cât și pentru modul tabletă. Acesta beneficiază și de suport dual SIM, pentru conectivitate flexibilă, oferind utilizatorilor libertatea de a folosi două numere de telefon separate, pentru date și voce.

Pentru cei care preferă un ecran mai mare, noul PadFone oferă un display Full HD de 5 inch, conectivitate LTE și se poate transforma cu ușurință într-o tabletă de 10 inch. Cu un corp unitar, din aluminiu, și motorizat de procesorul Qualcomm Snapdragon 800 quad-core la 2.2GHz, noul PadFone rulează fluid cele mai recente aplicații și clipuri HD. Camera PixelMaster de 13 megapixeli excelează în capturarea unor fotografii clare, indiferent de subiect sau de lumină.

ASUS PadFone

ZenUI este noua interfață, exclusivă ASUS, disponibilă pentru prima dată pe ZenFone și PadFone mini. Dispunând de un design grafic eficient, aceasta include icoane moderne, plate, teme viu colorate, animații, noi sunete de apel și notificare, precum și un aspect curat, pentru a prezenta clar informația.

ZenUI include funcțiile What's Next și Do It Later, gândite pentru a simplifica sarcinile administrative zilnice, permițându-le utilizatorilor să fie mai productivi.

What's Next oferă în mod curent informațiile cele mai importante și utile posesorului cum ar fi: viitoarele întâlniri, noi mesaje și apelurile pierdute de la contactele VIP, starea vremii în următoarea destinație și multe altele – afișate în zona centrală a ecranului și în bara de notificări.

Do It Later permite persoanelor să se concentreze pe sarcinile curente, fără să uite de alte probleme importante, care pot fi rezolvate mai târziu. Dacă utilizatorul scrie un email și primește un apel în același timp, o simplă apăsare de buton creează automat un memento pentru a suna mai târziu acea persoană. Utilizatorii pot salva articolele interesante, clipurile video de pe Youtube sau paginile web, pentru fi accesate mai târziu. Fiecare memento și obiect salvat sunt colectate în aplicația Do It Later, având o scurtătură pentru o acțiune viitoare, cum ar fi un apel sau deschiderea unei pagini web.

Cele mai citite