Noile proiectoare DLP de la Benq

Nu mai putin de 14 noi modele - MX660, MS612ST/MX613ST, MX710/MX711, MX760/MX761, MX810ST/MW811ST/MX812ST si, nu in cele din urma, noul MX780ST, urmand a fie disponibile pe piata din Romania in curand. Dintre acestea, 3 modele vor fi disponibile incepand cu luna octombrie, urmarind in special dezvoltarea catre zona educationala si zona de business. Fiecare dintre acestea aduce inovatii tehnologice care vor seta un nou standard pe acest segment de produse. Daca MX780ST aduce tehnologia Point Draw pe piata locala, MX760 vine cu flexibilitatea oferita de zoom-ul mare si suportul 3D, in timp ce MX810ST poate folosi tablele interactive.

De-a lungul timpului, BenQ a continuat sa seteze noi standarde in zona de proiectoare, prin inovatie continua, calitate si valoare adaugata, fiind mereu liderul zonei educationale a pietei DLP. Noua tehnologie PointDraw vine sa adauge o nota de distractie si noutate in procesul de invatamant. Noul creion interactiv PointDraw si functiile sale capteaza atentia studentilor si creste performanta scolara. Aceasta suita de proiectoare poate fi intregita doar de un alt proiector BenQ, MX760, care aduce tehnologia 3D mai aproape de zona educationala, permitand utilizarea unei varietati de prezentari interactive si softuri educationale, pentru a transforma modul de a percepe procesul de invatare.

Noul model MX760 include un set de boxe de 20W, o intrare pentru microfon fapt ce inlesneste prezentarile tinute in fata unui auditoriu numeros. Noul proiector continua drumul inceput de BenQ in 2009, cu primele proiectoare 3D de pe piata mondiala, aducand proiectia 3D la un nou standard si imbunatatind astfel performantele scolare ale elevilor. Un studiu realizat de TI Research arata deja o crestere a performantelor elevilor cu mai bine de 35%, dupa introducerea unui program de invatare 3D.

 

BenQ MP780ST

Cele mai citite