HTC a lansat noul smartphone HTC Desire 310

HTC a lansat noul smartphone Desire 310, care aduce o experiență facilă de multi-tasking, navigare rapidă pe internet și funcționalități de creare și editare video, segmentului de telefoane entry-level. Cel mai nou model HTC Desire, disponibil în versiunile de culoare Blue, White și Orange, combină designul sofisticat și performanțele avansate, oferind consumatorilor câteva dintre funcționalitățile seriei HTC One.

HTC Desire 310 este echipat cu un procesor quad-core de 1.3GHz, apt să îndeplinească orice provocare. Fie că îți dorești navigare rapidă pe internet, grafică bună pentru jocuri și vizionare de clipuri video sau, pur și simplu, abilitatea de folosi alternativ mai multe aplicații, performanța este o dotare standard a acestui model.

HTC Desire 310 White

Ecranul de pornire HTC BlinkFeed oferă oportunitatea de a te alătura milioanelor de utilizatori HTC, care își personalizează fluxul de informații web, știri la minut, actualizări pe rețelele sociale, etc. Afișate pe ecranul de 4,5 inch al modelului HTC Desire 310, actualizările știrilor web și informațiilor de pe rețele tip Twitter, Facebook, LinkedIn sunt redate în detaliu și culori impresionante și sunt ușor de gestionat și de accesat.

Prin funcția Offline Reading, HTC Desire 310 face posibilă lectura articolelor oferite prin BlinkFeed, selectate dintr-un număr total de 20.000 de articole, publicate zilnic de companii media de top din toată lumea, chiar și atunci când dispozitivul nu este conectat la internet. Pentru a folosi această funcție, este suficient ca utilizatorii să adauge până la 120 de articole pe lista de lectură, atunci când dispun de o conexiune la internet și, ulterior, să le citească offline.

Noul model HTC Desire 310 permite transformarea fotografiilor și înregistrărilor video preferate într-un clip care evidențiază momente notabile. Alege dintre fotografiile realizate cu camera HTC Desire 310 de 5MP, potrivește-le în ordinea dorită și alege piesa audio și efectele speciale favorite pentru a crea clipuri video impresionante, numai bune de partajat cu prietenii și familia, prin intermediul rețelelor sociale.

Utilizatorii care dețin două SIM-uri au posibilitatea de a folosi două telefoane într-unul. HTC Desire 310 oferă posibilitatea de a accesa simultan două servicii de telefonie, de pe un singur dispozitiv.

Noul model HTC Desire 310 va disponibil în România, prin operatorii de telefonie mobilă, începând cu luna aprilie.

Cele mai citite