Philips a lansat noul monitor Philips Miracast 239C4QHWAB

MMD lansează noul monitor Philips Miracast 239C4QHWAB, cu o diagonală de 23 inch. Conectivitatea, bazata pe standardul Miracast, le permite utilizatorilor să afişeze wireless conţinutul de pe dispozitivele Android şi să se bucure de culori vibrante, o rezoluţie de 1920x1080@60Hz şi calitate full HD.

Utilizatorii folosesc acasă mai multe dispozitive cu ecran mic şi este perfect normal ca ei să dorească să partajeze conţinutul de pe telefoane sau tablete, cu prietenii sau familia, afişând filmele şi fotografiile pe un ecran mai mare. Cu ajutorul tehnologiei Miracast, noul monitor Philips poate afişa conţinutul de pe tablete şi smartphone-uri Android compatibile, permiţându-le oamenilor să împărtăşească o experienţă multimedia high-definition în timp real. Tehnologia Miracast este activată pe display apăsând butonul de la baza monitorului.

Philips Miracast 239C4QHWA

Când Miracast este pornit şi un dispozitiv este recunoscut, totul – de la interfaţa generală până la aplicaţii şi video-uri – este duplicat la calitate HD, pe ecranul mare al monitorului. Utilizatorii care nu dispun de dispozitive certificate Miracast au o alternativă: cu ajutorul tehnologiei MHL, aceştia îşi pot conecta la monitor dispozitivele mobile, printr-un cablu optional MHL şi apoi să urmărească clipuri HD, cu sunet digital, pe ecranul de 23 inch.

Tehnologia LED IPS oferă imagini excelente, acurateţe cromatică şi unghiuri de vizualizare largi, astfel încât prietenii şi familia să poată viziona împreună filmele din vacanţă. Monitorul oferă imagini clare şi culori vii, asigurând vizionare la calitate HD. Display-ul Miracast dispune de funcţii inteligente, care oferă performanţă optimă, indiferent de scenariu. Tehnologia SmartImage analizează conţinutul afişat pe ecran şi ajustează constrastul şi culorile, în funcţie de acesta. SmartKolor îmbunătăţeşte paleta culorilor pe ecran, iar SmartConstrast oferă detalii bogate, pentru o experienţă de vizualizare imersivă.

Noul Philips 239C4QHWAB Miracast va fi disponibil în România din luna aprilie, la un preţ recomandat de 1199 Lei.

Cele mai citite