Samsung România a lansat GALAXY S5, Gear 2 și Gear Fit

Samsung Electronics lansează, în România, noul GALAXY S5, alături de dispozitivele Gear 2 și Gear Fit.  Noul GALAXY S5 îmbină funcțiile avansate ale camerei foto cu o conectivitate rapidă, dar și cu instrumente de fitness și funcții sporite de protecție a dispozitivului, astfel încât utilizatorii să fie în permanență activi.

Galaxy S5 beneficiază acum de o cameră de 16 megapixeli și de o interfață ce oferă posibilitatea de a fotografia, edita și împărtăși conținutul mult mai ușor. Telefonul vine cu o noutate în ceea ce privește camera foto, respectiv cel mai rapid auto focus, de până la 0,3 secunde, dar și cu tehnologia HDR, oferindu-le utilizatorilor posibilitatea de a realiza imagini la cea mai bună calitate, indiferent de condiții.

Samsung GALAXY S5 aduce și funcția Download Booster, ce permite creșterea vitezei de download prin folosirea Wi-Fi și LTE simultan. Funcția S Health 3.0 oferă utilizatorilor posibilitatea de a se menține în formă, oferindu-le în permanență informații despre starea lor fizică, cu ajutorul mai multor instrumente, precum pedometru, istoricul dietelor și exercițiilor și, ca noutate, un sistem prin care pot afla ritmul cardiac.

Samsung GALAXY S5

O altă noutate adusă de GALAXY S5 constă în rezistența la apă și praf a dispozitivului (certificare IP67). Pentru mai multă siguranță asupra informațiilor utilizatorilor, GALAXY S5 vine cu posibilitatea de scanare a amprentei prin Finger Scanner, ce permite în același timp garanția efectuării unor plăți sigure și fără probleme. Consumul bateriei poate fi redus semnificativ în cazuri de urgență, datorită modului Ultra Power Saving ce preschimbă display-ul în alb/ negru și închide toate aplicațiile nefolosite.

GALAXY S5 vine cu o varietate de culori - Charcoal Black, Shimmery White, Electric Blue sau Copper Gold.

Odată cu noul GALAXY S5, Samsung a dezvoltat o nouă generație de dispozitive Gear, concepută pentru a oferi o nouă experiență în materie de conectivitate, personalizare și control. Samsung Gear 2 și Gear 2 Neo sunt noile accesorii inteligente, ce le oferă utilizatorilor mai multă libertate de mișcare fiind, în același timp, în permanență conectați. Atât Gear 2 cât și Gear 2 Neo vin cu un design minimalist, dar și cu funcții de ultimă generație.

Samsung Gear 2

Noile dispozitive inteligente permit acceptarea sau respingerea apelurilor primite, vizualizarea mesajelor sau notificărilor, dar și personalizarea notificărilor în funcție de importanța și frecvența de utilizare a acestora. Pentru ambele dispozitive, Samsung a creat aplicații de fitness speciale, astfel încât utilizatorii să își poată crea antrenamente de fitness în timp real, personalizate, precum și să își măsoare pulsul.

Samsung Gear 2 și Gear 2 Neo oferă utilizatorilor posibilitatea de a controla dispozitivele electronice (TV și set-top box) prin intermediul aplicației WatchON Remote. De asemenea, noile accesorii inteligente se pot conecta la o gamă variată de dispozitive Samsung și pot beneficia de o multitudine de aplicații.

Utilizatorii pot surprinde orice moment important datorită camerei foto, care acum nu mai este instalată pe brățară, ci integrată în corpul principal al dispozitivului. Astfel, există libertate în accesorizarea ținutelor și exprimarea stilului personal datorită brățărilor moderne, disponibile în mai multe culori: Charcoal Black, Gold Brown și Wild Orange pentru Gear2 și Charcoal Black, Mocha Grey și Wild Orange pentru Gear2 Neo.

Samsung a extins linia de dispozitive inteligente purtabile cu noul Gear Fit, conceput pentru utilizatorii cu un stil de viață activ, oferindu-le acestora posibilitatea de a fi mereu în formă, fără a renunța la conectivitate. Ecranul Super AMOLED curbat, de care beneficiază noul Gear Fit, reprezintă o premieră în industrie, îmbinând tehnologia de ultimă oră Samsung cu cele mai noi instrumente de fitness.

Samsung Gear Fit

Astfel, Samsung le oferă utilizatorilor una dintre cele mai moderne soluții de fitness, având în plus posibilitatea de a primi în timp real notificări de la dispozitivele lor GALAXY, precum apeluri, e-mail-uri, mesaje, alarme, S-planner și alte aplicații.

Cu Samsung Gear Fit utilizatorii își pot exprima stilul personal datorită curelelor disponibile în diferite nuanțe – Black, Orange și Mocha Grey.

Samsung GALAXY S5, Gear 2, Gear 2 Neo și Gear Fit vor fi disponibile pe piața locală în cursul lunii aprilie, în rețele partenerilor Samsung.

Cele mai citite