Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

AMD Kaveri review: placă video integrată vs. dedicată

Bruno v-a explicat acum ceva vreme ce e AMD Kaveri, și ce poate face. V-a spus, de asemenea, ce îmbunătățiri ale arhitecturii are și ce beneficii are. Iar eu v-am explicat ce poate face în realitate AMD A10-7850K (modelul de top Kaveri în acest moment). Performanțele x86 nu ies în evidență, în special pentru că nucleele Streamroller merg mai greu decât nucleele Richland Piledriver. Însă asta se datorează graficii mai puternice, care este, de fapt, adevăratul avantaj al AMD Kaveri.

AMD Kaveri

După cum v-am arătat, Kaveri aduce îmbunătățiri ale performanței, în comparație cu Richland, datorită valorilor de shading și a arhitecturii hUMA. Dar mai rămâne totuși o întrebare: cât de rapid este noul AMD Radeon R7, placa video integrată, în comparație cu plăcile dedicate? Este visul AMD, de ceva vreme, să ofere plăci video integrate, care să poate funcționa la fel de rapid ca și cele dedicate. Și Kaveri se apropie cel mai mult de acest vis. De aceea a trebuit să văd cum funcționează.

 

Prev
1/4 Next »

Cele mai citite

Error: No articles to display