Falcon Electronics a anunțat un nou parteneriat cu Parrot

Falcon Electronics a anuntat un nou parteneriat cu Parrot, una dintre cele mai cunoscute companii producatoare de quadracoptere si dispozitive wireless.

Anuntul parteneriatului a fost facut in cadrul evenimentului „Tehnologiile Smart si modul in care ne influenteaza viata", organizat de Falcon Electronics Joi, 3 Aprilie. La eveniment a participat Emeric Langelier, directorul de vanzari Parrot pentru Europa de Est, care a prezentat cele mai noi dispozitive din portofoliul Falcon.

Parrot aduce pe piata romaneasca Asteroid Smart – prima unitate hands-free auto-multimedia pentru Android.Aceasta beneficiaza de portalul Asteroid Market ce ofera o multime de aplicatii personalizate pentru utilizarea la volan.

Parrot Asteroid Smart

Castile Zik, semnate de designerul francez Philippe Starck, sunt o pereche wireless, doldora cu tehnologie, de la touchpad-uri pe cupe si Active Noise Cancellation(ANC), la aplicatii specifice pentru Android ce controleaza aproape fiecare aspect ale castilor.

Parrot ZIK

Sistemul de monitorizare a plantelor, Flower Power, masoara patru parametri esentiali: lumina, temperatura, fertilizare si umiditatea solului. Dispozitivul face comparatie intre datele inregistrate si parametrii inscrisi in baza de date Parrot care contine 7000 de specii de plante si trimite notificari prin telefonul mobil sau tableta.

Parrot Flower Power

AR Drone II, a doua editie a quadracopterului pilotat prin Wi-Fi, lansat in 2012. Cea mai recenta versiune a acestui produs, AR Drone II Power Edition, ofera aproximativ 36 de minute de autonomie de zbor gratie celor doua baterii HD incorporate.

Parrot AR DroneII

Pana la sfarsitul anului, Parrot va aduce pe raft si o gama de drone prezentate anul acesta la CES, inclusiv robotelul insectoid Jumping Sumo, capabil de salturi de pana la 80cm inaltime si rasuciri instante de 180 de grade, cat si miniaturizatul quadracopter MiniDrone.

Cele mai citite