Logitech lansează Bluetooth Audio Adapter

Logitech lansează noul Bluetooth Audio Adapter, dispozitiv care îţi oferă tot ce ai nevoie pentru a-ţi transforma boxele preferate într-un sistem audio wireless, pentru tableta sau smartphone-ul tău. Adaptorul, compact, beneficiază de conectivitate Bluetooth multipoint şi posibilitatea de a-l conecta cu două dispozitive.

"Smartphone-urile devin un device preferat de tot mai mulţi utilizatori pentru stocarea şi audiţia muzicii, iar acum, cu ajutorul adaptorului audio Bluetooth de la Logitech, poţi asculta piesele preferate la boxele de la PC sau la sistemul home stereo", spune Alexandru Mazilu, Retail Account Manager în cadrul Logitech România. "Setările simple de care dispune dispozitivul face ca muzica sa fie redată wireless fără întreruperi de la smartphone-uri şi tablete la orice sistem audio cu fir, pentru o experinţă audio de calitate."

Logitech Bluetooth Audio Adapter

Tehnologia Bluetooth multipoint permite conectarea la două device-uri simultan şi poate transmite semnal audio de la oricare dintre ele, prin apăsarea unui buton, oferind astfel experienţa ascultării playlist-ului preferat, pe smartphone, sau a vizionării unui film, pe tabletă. Când dispozitivul este scos din aria de semnal, re-conectarea automată vă oferă o experienţa audio fără probleme.

Prin simpla ataşare a adaptorului la boxe, folosind un cablu RCA analog standard sau un jack de 3.5 mm, utilizatorul poate asculta şi controla muzica prin intermediul unei conexiuni sigure, de la o distanţă de 15 m. Pentru a oferi o acustică de înaltă calitate, adaptorul Bluetooth Logitech
este acordat la nivelul impus de laboratoarele Logitech, astfel că, indiferent de provenienţa sistemului audio, sunetul nu va fi compromis.

Logitech Bluetooth Audio Adapter va fi disponibil în România, din luna mai, la un preţ recomandat de 199 Lei.

Cele mai citite