Noul mouse de gaming Logitech G502 Proteus Core

Logitech lansează noul mouse de gaming Logitech G, modelul G502 Proteus Core Tunable Gaming Mouse. Acesta dispune de primul senzor cu rezoluţie 12,000 DPI din lume şi oferă posibilitatea ca greutatea şi senzorul să-i fie ajustate, pentru a maximiza potenţiala victorie.

Senzorul mouse-ului Proteus Core dispune de tehnologia exclusivă Logitech G Delta Zero. Cu ajutorul rezoluţiei ajustabile de la 200 până la 12,000 DPI, mouse-ul oferă un tracking si capacitate de reacţie de neegalat şi poate detecta mişcare la 300 inci pe secundă.

Proteus Core îţi permite sa calibrezi senzorul la caracteristicile reflectorizante şi fizice ale fiecărei suprafeţe de gaming, reconfigurându-se pentru o perfomanţă optimă. Vei dobândi astfel viteză maximă şi detectare minimă a suprafeţei, atunci când mouse-ul este ridicat. Astfel, fie că preferi ca mouse pad-ul să fie greu sau uşor, vei obţine cel mai bun tracking posibil.

Logitech G502 Proteus Core

Pentru a maximiza performanţa şi senzaţia fizică, Proteus Core îţi permite să ajustezi greutatea şi balansul, prin plasarea a până la cinci greutăţi, de 3,6g, în corpul mouse-ului. Pentru a fi în total control, poţi folosi Logitech Gaming Software, pentru a repartiza orice comandă sau macro la unul din cele 11 butoane programabile, ajutat de procesorul ARM pe 32 biţi, ce controlează memoria internă a mouse-ului.

Logitech Proteus Core dispune de taste individuale, stânga şi dreapta, ce oferă o platformă rigidă şi stabilă, caracteristică ce face ca click-urile să fie mai precise şi durabile. Pentru a îmbunătăţi şi mai mult senzaţia, viteza şi acurateţea, switch-uri micro mecanice au fost folosite sub fiecare tastă, iar rotiţa rapidă, dual-mode, a fost îmbunătăţită, pentru a oferi precizie click-to-click şi scrolling rapid, atunci când navighezi pe Internet.

Logitech G502 weight

Logitech G502 Proteus Core Tunable Gaming Mouse va fi disponibil în Europa din luna aprilie 2014, la un preţ recomandat de 79,99 Euro.

Cele mai citite