Noua gamă de produse HyperX FURY, pentru entuziaști

HyperX lansează noua gamă de produse HyperX FURY, destinată pasionaților de jocuri și entuziaștilor. Gama HyperX FURY înlocuiește seria de memorii HyperX blu și oferă posibilitatea overclocking-ului automat, într-un design asimetric al radioatoarelor.

Memoria HyperX FURY este compatibilă cu standardul Plug and Play (PnP), ceea ce îi permite să seteze automat frecvența de funcționare, fără a fi nevoie de setări suplimentare din BIOS. HyperX FURY este disponibil în variante de frecvență de 1333MHz, 1600MHz și 1866MHz. 

"Noua gamă a familei de produse DRAM HyperX DRAM va fi pe placul entuziaștilor care doresc îmbunătățirea performanței sistemului lor," declară Gabriel Gîdea, director de dezvoltare Kingston Technology pentru România și Bulgaria.

HyperX FURY White

Noul design al radiatorului este disponibil în patru variante de culoare (albastru, negru, roșu și alb) și este aplicat pe un PCB negru. Memoria HyperX FURY va fi disponibilă în variante de module de 4GB și de 8GB dar și în kituri de memorie de 8GB și de 16GB. Memoriile HyperX FURY dispun de garanție pe viață.

Gama de produse HyperX FURY va include și SSD-ul HyperX FURY, care va îmbunătăți performanța și timpul de răspuns al sistemului.

Cele mai citite