Techzone.ro oferă 10 invitaţii pentru DreamHack Bucuresti 2014

Techzone.ro pune la bătaie 10 invitaţii pentru DreamHack Open Bucharest 2014, de pe 26-27 Aprilie, la Sala Polivalenta, Bucuresti.

Pentru a participa, da click pe bannerul de mai jos care te va duce pe pagina noastra oficiala de facebook, unde vei gasi ce trebuie sa faci pentru a intra la tragerea la sorti pentru invitatii! 

dreamhack-2014 banner

Despre DreamHack

DreamHack Bucharest este cel mai mare eveniment eSports din România, aducând cei mai buni jucători de Counter Strike, League of Legends şi Starcraft II din jurul lumii. Evenimentul revine în România pentru al treilea an consecutiv, în ceea ce a devenit o tradiţie, care va fi continuată şi în următorii ani.

În cadrul evenimentul, fanii scenei eSports pot să îşi întâlnească jucătorii preferaţi, să vizioneze live bătăliile dintre aceştia, să participe la concursuri, tombole, oferte speciale din partenerilor oficiali şi multe altele.

Ediţia de anul trecut a DreamHack Bucureşti a avut aproximativ 4000 de spectatori pe durata celor două zile de eveniment, cu peste 1 milion de vizite şi 375 de mii de clienţi unici online.

 

Cele mai citite