Intel este partener oficial al DreamHack Bucuresti 2014

Intel este, în acest an, partener oficial al DreamHack Bucharest 2014, cel mai mare eveniment de sport electronic din România, care are loc în perioada 26-27 aprilie, la Sala Polivalentă. Toate sistemele de joc din turneele oficiale ale DreamHack sunt echipate cu procesoare din cea de-a 4-a generație a familiei Intel Core. La aceste competiții vor participa cei mai buni gameri profesioniști din toată lumea.

La standurile partenerilor Kingston, Maguay și RHS, participanții la DreamHack Bucharest 2014 vor putea câștiga premii surpriză, printre care procesoare Intel Core i5, din cea de-a 4-a generație.

intel logo

"DreamHack aduce împreună cei mai cunoscuți profesioniști în gaming, iar noi le punem la dispoziție cea mai bună tehnologie cu Intel Inside®, pentru rezultate maxime în competiții. Felicitări organizatorilor DreamHack pentru aducerea în România a unui eveniment de o asemenea amploare", a declarat Bogdan Georgescu, Channel Account Manager, Intel. "Pentru un jucător este foarte important să aibă un PC performant, iar procesorul este arma secretă în obținerea de performanțe maxime și overclocking controlat. În contextul reinventării continue a PC-ului, cu performanțe superioare, gamerii au toate șansele să devină imbatabili. Cele mai noi procesoare Intel Core, din seria K, sunt ideale pentru jucătorii care doresc rezultate excelente și să ajungă la nivelurile dorite", a adăugat acesta.

Intel se întâlnește cu fanii duminică, 27 aprilie, la ora 13.20, pe scena DreamHack, când acestora le vor fi oferite multe premii. Mai mult, în perioada 14 și 25 aprilie toți fanii de pe pagina de Facebook a Intel România pot câștiga sute de invitații la DreamHack, pentru a avea șansa să îi vadă pe cei mai mari gameri din lume.

Cele mai citite

Error: No articles to display