AVerMedia HomeFree TV - recepţie TV pentru iOS şi Android

AVerMedia a anunţat o nouă soluţie software din gama AVerTV: HomeFree TV. Fiind o aplicaţie dezvoltată special pentru iOS/Android, HomeFree TV poate redefini experienţa recepţiei TV, prin redarea celor mai importante evenimente sportive, ştiri şi emisiuni de divertisment ale anului, direct pe ecranele dispozitivelor mobile.

Complet dotat, eficient şi intuitiv, setul de instrumente a fost proiectat astfel încât să permită transformarea dispozitivului mobil într-un accesoriu TV la îndemână. Interfaţa prietenoasă afişează fiecare funcţie cheie şi permite mai multor utilizatori să se conecteze simultan, aceştia putând împărtăşi recepţia TV cu prietenii sau familia.

Un simplu proces rapid de configurare este necesar înainte de a putea folosi HomeFree TV. Fie că este vorba despre un meci de fotbal sau de cel mai nou episod din serialul preferat, vă puteţi bucura de ele direct pe smartphone, tabletă sau dispozitive mobile. Puteţi urmări programele TV, în deplasări, oricând şi oriunde.

Avermedia HomeFree TV

Cu HomeFree TV puteţi controla toate canalele folosind interfaţa meniului, ce va indica informaţii despre emisiuni şi programul de difuzare. Alte funcţii ale HomeFreeTV includ revocarea canalului şi opţiunea pentru introducere: prima permite utilizatorului să revină la canalul anterior cu o simplă glisare pe ecran, în timp ce a doua include alternativa scrisului de mână pentru o navigare mai rapidă.

HomeFreeTV oferă şi o funcţie de ajustare a rezoluţiei, garantând astfel o calitate optimă a imaginii, ce va îmbunătăţi experienţa fiecărui utilizator. Rezoluţia ecranului, variabilă în funcţie de setările dispozitivului şi sistem, poate fi reglată pe 3 niveluri, pentru o redare mai clară.

O altă funcţie oferită de HomeFree TV este redarea simultană. Chiar dacă un singur utilizator poate deţine controlul asupra selectării canalelor sau a emisiunilor, până la 5 utilizatori pot urmări simultan aceeaşi emisiune, ceea ce transformă aplicaţia într-un element perfect pentru familii şi prieteni.

Cele mai citite