ASUS aduce ROG la Dreamhack București 2014

ASUS participă pentru a treia oară la Dreamhack București, expunând cele mai noi produse din seria ROG (Republic of Gamers). Anul acesta ASUS va expune, în cadrul standului Republic of Gamers, cele mai noi dispozitive recomandate profesioniștilor din lumea jocurilor. Vizitatorii vor putea admira noile laptopuri de gaming ROG G750, desktopul G70, plăcile video Matrix 290 și Poseidon 780, căștile audio Vulcan, Orion și Echelon și placa de sunet Xonar U7 Echelon alături de multe alte surprize.

Cele mai noi notebookuri Asus G750 dispun de cea de-a patra generație de procesoare Intel Core i7-4700 și noul accelerator grafic NVIDIA GeForce GTX 800M. Ele includ tehnologia exclusivă ASUS TurboMaster pentru supratactarea plăcii video, oferind performanțe asemănătoare modelelor desktop. Cu un aspect deosebit și componente concepute pentru jocuri, laptopul G750 stabilește un nou standard în gamingul portabil. Noile modele G750 adaugă suport pentru cele mai recente ecrane 4K/UHD (ultra-high-definition), iar tehnologia Trinity oferă conexiuni separate pentru trei monitoare externe, conectate simultan, utilizând interfețele HDMI 1.4 și DisplayPort 1.2.

Asus GTX 780 Poseidon Platinum

Desktopul de gaming ASUS ROG TYTAN G70 dispune de a patra generație de procesoare Intel Core, de funcții speciale pentru overclocking și o răcire avansată. Plăcile video NVIDIA GeForce GTX780 suportă până la patru monitoare pentru un mediu de joc cât mai captivant. Un sistem de ventilație sofisticat și o carcasă cu o mulțime de zone de răcire contribuie la menținerea unei temperaturi scăzute pentru procesor și placa video.

Xonar U7 Echelon Edition include Sonic Radar, o tehnologie unică de vizualizare a sunetelor, ce oferă gamerilor un avantaj în jocurile de tipul "first-person shooters". Indiferent de titlu, Sonic Radar afișează o imagine 'radar' HUD (head-up display) ce punctează acțiunile din joc în funcție de poziția personajului, bazându-se pe indiciile auditive generate de adversar. ASUS Xonar U7 Echelon Edition dispune de eșantionare pe 24-biți/192KHz, un raport semnal/zgomot de 114dB și un sunet surround pe 7.1 canale, totul într-un dispozitiv compact și ușor.

Descoperă oferta de gaming ASUS Republic of Gamers la Dreamhack București 2014, în incinta Sălii Polivalente, în perioada 26-27 aprilie. Astfel, ASUS și partenerul său eMAG vor desfășura promoții atractive vizitatorii vor putea comanda, pe loc, produsele, din oferta creată special pentru eveniment.

Techzone.ro pune la bătaie 10 invitaţii pentru DreamHack Open Bucharest 2014.

Cele mai citite

Error: No articles to display