E-Boda lansează Izzycomm Z77, o tabletă 3G

E-Boda lansează Izzycomm Z77, o tabletă cu conectivitate 3G. Noul model vine cu un design compact, un display de 7 inch, procesor Mediatek Dual Core, cu frecvență de 1,2 GHz, memorie RAM de 512 MB și rulează Android 4.1.2.

Carcasa compactă și ușoară oferă o manevrabilitate comodă a tabletei, chiar și cu o singură mână. Dimensiunile reduse ale modelului Izzycomm Z77 permit purtarea cu ușurință, a tabletei, în geantă. Datorită conectivității 3G și a funcției GSM, utilizatorii pot folosi tableta pe post de telefon mobil, profitând în același timp de avantajele unui ecran mai mare.

Procesorul Mediatek MT6577 Dual Core de 1,2 GHz asigură navigarea fluidă prin meniul tabletei și rularea jocurilor și aplicațiilor. Utilizatorii pot fi conectați permanent la ultimele știri sau la noutățile prietenilor de pe rețelele de socializare, folosind fie o conexiune de date mobile, fie cea mai apropiată rețea Wi-Fi.

E-Boda Izzycomm Z77

Ecranul de 7 inch, cu rezoluție 1024x600px, permite navigarea pe Internet, citirea documentelor sau a cărților electronice și chiar vizualizarea filmelor și accesarea jocurilor. Utilizatorii au posibilitatea conectării unui mouse și a unei tastaturi la tabletă, prin intermediul unui cablu USB sau a conexiunii Bluetooth. Astfel, pot răspunde imediat la mailurile importante sau chiar redacta documente și prezentări, ca și cum ar folosi un notebook de mici dimensiuni.

Stocarea este de 4 GB, extensibilă cu microSD de 32 GB, permite stocarea tuturor documentelor importante, poze, filme, jocuri și aplicații. Amatorii de filme au la dispoziție programele TV, filmele, serialele și documentarele preferate în orice moment, prin intermediul aplicației Seenow. Aceștia au acces gratuit la toate secțiunile pe bază de abonament, în prima lună.

Modelul Izzycomm Z77 integrează și sistem GPS. Mai mult, tableta a fost gândită și pentru a veni în sprijinul șoferilor de taxi. Folosind suportul special de fixare în geam, aceștia vor putea accesa aplicaţiile pentru preluarea comenzilor și vor putea găsi mai uşor adresele necunoscute, având certitudinea că vor ajunge pe cel mai scurt traseu la destinaţie.

Izzycomm Z77 este disponibilă în două variante de culori, negru și alb, la prețul recomandat de 399 lei.

Cele mai citite