Divinity: Original Sin pregatit pentru lansare pe 20 Iunie

  • Published in Stiri RPG

Divinity Original Sin, produs de Larian, va fi lansat pe data 20 Iunie, a anunţat vineri developerul.

Divinity Original Sin, ultimul titlu din seria de RPG-uri Divinity a fost ştampilat cu data oficială de lansare 20 Iunie, după ce a trecut printr-o campanie Kickstarter reuşită anul trecut, şi a mai petrecut câteva luni în programul Steam Early access. În acest moment, nu sunt decât primele 20 de ore ale jocului valabile. Odată cu anunţul datei de lansare, studioul a pregătit şi câteva clipuri video pentru a marca ocazia.

A trecut aproximativ un an de când jocul a trecut prin Kickstarter, cumulând aproximativ $1 milion, cu 19,541 de back-eri. Larian a folosit fondurile şi timpul avut la dispoziţie pentru a extinde şi poliza jocul, prezentat în Aprilie anul trecut.

Divinity Original Sin

“Un an în lumea development-ului de jocuri este mult timp, şi, mulţumită vouă, am reuşit să folosim acest timp cum trebuie"

Lumea, Rivellon, a dat naştere unei dimensiuni iernatice; unei case gigantice şi misterioase la sfârşitul timpulului deşerte periculoase; un sat sacru şi secret şi multe altele.

Eroii nostril, Roderick şi Scarlett, au renunţat la identităţile lor pre-definite şi au devenit complet customizabili, de la aparenţe, la stilul de luptă, la abilităţi, trăsături şi talente.” Un update pe pagina de Kickstarter a jocului anunţă.

Jocul a trecut prin multe schimbări de când a fost lansat, adăugând o mulţime de noi trăsături. Divinity: Original Sin se foloseşte de un feel destul de similar cu cel al seriei Ultima, doar că beneficiază de trăsături noi şi lipsind Lord British. Până acum, după vreo câteva ore de Early Access, jocul pare a fi o experienţă destul de interesantă.

Cele mai citite