Noul monitor de gaming Philips 272G5DYEB, cu G-SYNC

Noul monitor de gaming Philips 272G5DYEB, cu diagonală de 27 inch, oferă o experienţă vizuală uimitoare şi un mod de joc ce răspunde rigorilor celor mai pretenţioşi gameri. 

Noul monitor Philips dispune de NVIDIA G-SYNC, o tehnologie ce sincronizează rata de refresh a ecranului cu GPU-ul computerului şi elimină astfel efectul "screen tearing", minimalizând efectul de lag. Cu ajutorul tehnologiei G-SYNC, imaginile sunt afişate chiar atunci când sunt rulate, scenele apar instantaneu, obiectele sunt mai clare, iar jocul este mai plăcut, oferind un avantaj competitiv semnificativ.

Pentru a oferi o rată de răspuns ultra rapidă şi o calitate ridicată a imaginilor, cu ajutorul G-SYNC, monitorul Philips oferă o rată de refresh de 144 Hz, cu un timp de răspuns de 1ms, pentru acţiuni rapide, plus o luminozitate de 300 cd/cm2 şi un raport de contrast de 1000:1, afişând până la 16.7 milioane de culori. Monitorul poate fi montat pe perete, iar înălţimea sa poate fi ajustată.

Philips 272G5DYEB

"Acest monitor de gaming, de 27 de inch, este partenerul perfect pentru un gamer dedicat. Tehnologia G-SYNC aduce progrese vizibile performanţei display-ului, oferindu-i un avantaj competitiv major", declară Arabela Umbră, sales manager în cadrul MMD.

Monitorul va fi disponibil în România din luna iunie.

Cele mai citite