UTOK anunta primul smartphone cu serviciu Zonga integrat: UTOK 351D

UTOK anunta primul smartphone cu serviciu Zonga integrat: UTOK 351D. Acest parteneriat include gratuitatea timp de o luna a celor 20 de milioane de melodii din portofoliul Zonga.

UTOK 351D reprezinta o evolutie a lui 350D, smartphone-ul care a deschis drumul catre universul multimedia mobil si comunicarea nelimitata. UTOK a tinut cont de cerintele utilizatorilor si a echipat modelul 351D cu specificatii si beneficii care transforma un smartphone entry-level intr-o optiune atragatoare.

Principalul punct de atractie al UTOK 351D este camera foto de 5 megapixeli. De acum utilizatorii pot realiza fotografii la o rezolutie de 2560 x 1920 pixeli si pot filma in format 480p, pentru ca vrem ca toate amintirile sa arate mai bine. UTOK 351D nu este centrat doar pe calitatile camerei foto: utilizatorii se pot bucura de un procesor Dual Core MediaTek 6582M, de 1 GHz, cipul grafic Mali-400, 512 MB RAM, 4 GB stocare, un ecran de 3.5 inch, cu rezolutie 320 x 480 pixeli si conectivitate Dual SIM.

UTOK 351D

De asemenea, UTOK 351D are preinstalata aplicatia Zonga, alaturi de o luna de acces gratuit prin abonamentul "Zonga Full". Utilizatorii vor putea sa creeze playlist-uri, sa asculte offline melodiile preferate si sa beneficieze de functia de sincronizare automata intre toate platformele pe care aplicatia ruleaza.

"Prin lansarea UTOK 351D vrem sa aratam ca un smartphone entry level inseamna mult mai mult decat o experienta limitata. Am adaugat toate specificatiile necesare pentru ca utilizatorii smartphone-ului sa se bucure de un produs cu adevarat conceput pentru cei ce se intalnesc prima data cu o astfel de tehnologie. Pe langa dotarile hardware, aplicatiile preinstalate au fost special alese pentru a pune in valoare versatilitatea UTOK 351D. Suntem increzatori ca 351D va duce mai departe succesul primei generatii de smartphone entry-level UTOK." a declarat Cristina Bartan, Marketing Manager UTOK.

Specificatiile UTOK 351D sunt completate de conectivitatea 3G si WiFi 802.11b/g/n, GPS, slot microSD (cu capacitate de extindere a memoriei cu pana la 32 GB), Radio FM, baterie cu capacitate de 1200 mAh si sistem de operare Android Jelly Bean 4.2.2. UTOK 351D include de asemenea beneficii precum 5 ani garantie extinsa, filme si seriale TV gratuit timp de o luna, precum si 100 de carti oferite gratis.

Smartphone-ul UTOK 351D este disponibil la precomanda, la pretul de 299 lei, livrarile incepand din data de 12 mai. Viitoarele produse UTOK vor beneficia de asemenea de planul Zonga Full gratuit timp de o luna.

Cele mai citite