BenQ lansează, în România, monitorul de 21.5", VW2245Z

BenQ lansează, în România, monitorul de 21.5", VW2245Z, creat special pentru cei care desfășoară o activitate prelungită în fața computerului. Panelul de tip VA (Vertical Alignment) oferă un unghi de vizualizare de 178 de grade și un contrast nativ îmbunătățit, de 3000:1, plus rezoluție Full HD (1920 x 1080p).

Monitorul dispune de un mod de "Citire" (Reading Mode), preinstalat, care oferă o experienţă confortabilă a lecturii unei cărți sau a unui ziar, prin ajustarea luminozităţii şi temperaturii culorilor, precum şi prin balansarea contrastului şi clarităţii.

Totodată, monitorul BenQ dispune de tehnologia Flicker-free, care elimină pâlpâitul imaginii la toate nivelurile de luminozitate şi reduce oboseala ochilor. Un monitor normal poate avea o pâlpâire luminoasă foarte rapidă, de până la 200Hz/secundă, atunci când gradul de luminozitate nu este la maxim. Când se întâmplă acest lucru, ochiul uman, sensibil la semnalele luminoase încearcă să se adapteze la pâlpâirile monitorului. Acest fapt duce la tensiunea ochiului, oboseală și chiar migrene.

BenQ VW2245Z

Monitorul BenQ VW2245Z Flicker-Free încorporează un circuit de control al iluminării display-ului, care anulează această pâlpâire, reducând oboseala ochilor după folosirea îndelungată a calculatorului.

Tehnologia BenQ Low Blue Light contribuie la sporirea confortului vizual, prin reducerea spectrului de lumină albastră, cauza principală a oboselii ochilor, durerilor de cap și tulburărilor de somn. Astfel, utilizatorii nu mai au nevoie de protecție suplimentară, precum ochelarii de protecție pentru monitor.

Monitorul dispune și de soluția optică Senseye, care asigură culori naturale cu ajutorul celor şase tehnici brevetate de calibrare, indiferent de modul presetat ales: standard, filme, jocuri, foto, sRGB sau eco.

Noul monitor BenQ VW2245Z este disponibil prin partenerii autorizati BenQ din România, la un preț de 529 lei.

Cele mai citite