Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Acer Aspire One D255 cu dual-core Atom la 330 dolari

A fost doar o chestiune de timp pana cand Acer sa dezvaluie detaliile legate de pret/disponibilitate ale netbook-ului cu dual-core Atom si asa cum am fi putut prezice, compania din Taiwan a lovit cu un pret extrem de ispititor.

Lansat cu pretul de 329.99 dolari, D255 arata aproape identic cu modelul D260 - chiar si cei cu probleme de vedere isi vor da seama ca este un Aspire One - dar, in termeni de caracteristici, acesta beneficiaza de diferenta notabila data de noul procesor dual-core Atom N550.

Nu va faceti griji, chiar si asa nu este cel mai ieftin notebook dual-core, acesta beneficiaza inca de caracteristicile unui netbook standard - inclusiv 1GB de RAM, hard de 250 GB si baterie cu 6 celule. Versiunea single-core va avea un pret de 269.99 dolari, dar trebuie sa va spunem ca un plus de 50 dolari pentru extra core va aduce o performanta mai buna. Oferta Acer suna foarte tentant, dar nu ne face sa uitam de netbook-ul cu sistem de operare Chrome pe care Acer ni l-a promis.

 

Acer Aspire One D255 cu dual-core Atom

Cele mai citite

Error: No articles to display