HTC One mini 2 - detalii și specificații

HTC a lansat HTC One mini 2, cel mai nou smartphone din familia HTC One. Acesta utilizează un display HD compact, de 4,5 inch, și este dotat cu HTC Sense 6, HTC BlinkFeed și o cameră frontală de 5 MP. Noul smartphone îmbină, într-un model compact, designul și experiența lui HTC One (M8).

Noul HTC One mini 2 îmbină designul cu trăsăturile rotunjite și finisajul emblemă, în culoarea Gunmetal Gray, ale modelului HTC One (M8). Este disponibil în variantele de culoare Gunmetal Gray, Glacial Silver și Amber Gold.

Camera frontală, de 5 MP, cu care este dotat noul HTC One mini 2, garantează fotografii selfie de înaltă calitate. Nu va fi nevoie de realizarea mai multor fotografii ale aceluiași cadru, întrucât camera frontală permite, prin intermediul cronometrului, timp suficient pentru pregătire, până la momentul realizării imaginii. HTC One mini 2 conferă auto-portretelor o doză de profesionalism, prin funcția Touch Up, concepută pentru editări foto, care permite netezirea pielii, eliminarea efectelor de ochi roșii, ajustarea conturului feței și a gamei cromatice naturale. Pentru efecte jucăușe, aplicația Touch Up oferă posibilitatea de a obține efecte stil manga prin intermediul exagerării anumitor trăsături ale feței.

HTC One mini 2

Deși compact, HTC One mini 2 incorporează tehnologia HTC BoomSound, concepută pentru a reda sunete clare și puternice. Fiind echipat cu același amplificator disponibil la modelul HTC One (M8), noul smartphone redă, cu fidelitate, tonuri joase, dar și înalte, prin intermediul a două difuzoare frontale, tehnologie sinonimă inovațiilor din familia de dispozitive mobile HTC One.

Prin intermediul HTC BlinkFeed, ecranul de pornire al telefonului devine un agregator de știri, reportaje și actualizări din rețele sociale, în timp real. Interfața este împărțită în cadrane adaptabile pentru afișarea actualizărilor din social media, alături de subiecte preferate din alte domenii, informații livrate în timp real pe ecranul de pornire al telefonului. Posibilitatea de navigare continuă, prin conținutul de interes, simplifică accesarea articolelor, iar utilizatorii sunt astfel mereu conectați la informațiile de ultimă oră.

Momentele memorabile pot fi surprinse cu camera de 13 MP și transformate în videoclipuri Zoe Highlight, apoi partajate cu prietenii și familia, prin intermediul aplicației HTC Zoe și canalelor sociale. Pentru momente cu adevărat speciale, funcția Remix permite persoanelor din grupul propriu de contacte să adauge fotografii, videoclipuri și coloane sonore, pentru a crea videoclipuri Zoe Highlight și să prezinte experiența unei întâmplări, din perspective diferite.

Noul HTC One mini 2 va fi disponibil în EMEA și în Asia, începând cu luna iunie 2014.

 

Specificații tehnice

ECRAN: 4,5 inch, HD 720p

CPU: Qualcomm® Snapdragon™ 400, 1.2GHz quad-core

SO: Android™ 4.4 cu HTC Sense™ 6

Stocare: 16GB, Slot microSD™: permite stocare suplimentară de până la 128 GB

RAM: 1GB

Nano SIM

 

CONECTIVITATE

  1. 3,5 mm stereo audio jack
  2. NFC
  3. Bluetooth 4.0 cu aptX activat
  4. Wi-Fi: IEEE 802.11 a/b/g/n (2.4 & 5 GHz)
  5. DLNA pentru streaming media de pe telefon pe un televizor compatibil sau computer
  6. HTC Connect
  7. Port micro-USB 2.0 (5-pin)

SUNET

  1. HTC BoomSound
  2. Difuzoare frontale stereo, cu amplificatoare încorporate
  3. Sense Voice

CAMERA

  1. Cameră spate: 13 MP, sensor BSI cu obiectiv f/2.2, 1080p înregistrare video Full HD
  2. Cameră frontală: 5 MP, senzor BSI, 1080p înregistrare video Full HD

BATERIE: 2100 mAh

DIMENSIUNI: 137,43 x 65,04 x 10,6mm
GREUTATE: 137 grame

Cele mai citite