Oferta de vară de la Romtelecom cuprinde canale noi

Oferta Romtelecom, de televiziune, pentru vara aceasta, pune pe tapet toate canalele Discovery, printre care Discovery Channel, Animal Planet, TLC, Discovery Science, Discovery World, Investigation Discovery, precum și noul ID Xtra, disponibil în exclusivitate la Romtelecom, indiferent de abonament.

ID Xtra este un canal adresat în principal publicului feminin, axat pe conţinut din zona de mister şi suspans, care dezvăluie poveşti fără egal şi mistere captivante din viaţa reală. Telespectatorii se vor putea bucura de noile show-uri ID Xtra, inclusiv de emisiunea „Tabloid" a lui Jerry Springer, în care cunoscutul prezentator promite să răspundă curiozităților celor mai iscoditoare minţi, dezvăluind poveşti bizare de viaţă.

Grila de programe a Romtelecom include și conținut pentru pasionații de sport, prin Dolce Sport care aduce, în exclusivitate, regaluri din NBA, Formula 1, World Rally Cup, Bundesliga, WTA, ATP 500 series și alte competiții faimoase. Mai mult, în funcție de abonamentul deținut, clienții au la dispoziție și o suită de până la 20 canale HD din toate domeniile: de interes general (TVR HD, ProTV HD), muzică (iConcerts HD, Mooz Hits HD, UTV HD), filme (AXN HD, Sundance HD, Shorts HD, Filmbox HD) şi documentare (Viasat HD, History HD) sau sport (Sport.ro HD, Dolcesport HD, Eurosport HD și Eurosport 2 HD).

romtelecom-logo

„Suntem încântaţi să anunţăm astăzi, în parteneriat cu Romtelecom, lansarea ID Xtra, un nou canal adresat publicului feminin din România, care furnizează conţinut unic din zona de mister şi suspans, consolidând în acelaşi timp portofoliul nostru şi transformându-l astfel într-una din cele mai bune oferte de Pay-TV la momentul actual. Având în vedere specificul şi unicitatea conţinutului, suntem încrezători ca ID Xtra va fi foarte bine primit de către telespectatorii din România", a declarat Victoria Davies, Acting Country Manager SEE, Discovery Networks CEEMEA.

Oferta poate fi achiziționată telefonic, prin apel la 1930, online sau în rețeaua de magazine Romtelecom, Cosmote și Germanos.

Cele mai citite