Quantum Break dezvaluit la Gamescom, valabil pe Xbox One in 2015

Remedy Entertainment a pregatit un small teaser ce confirma ca jocul action-adventure Quantum Break va fi lansat in 2015.

Prima data dezvaluit in cadrul evenimentului de prezentare pentru Xbox One, Quantum Break pare a fi un titlu care utilizeaza o mecanica de alterare a timpului. Acum, avem mai multe detalii, si se pare ca jocul va fi un joc de actiune third-person care va fi direct conectat cu un TV Show.

Intr-un video postat pe YouTube (valabil mai jos), directorul creativ Remedy Entertainment, Sam Lake spune ca studioul se pregateste sa publice un gameplay demo in August "Suntem foarte emotionati sa anuntam ca va vom prezenta gameplay-ul de alterare a timpului pentru Quantum Break, in cadrul Gamescom."

Quantum-Break-Gameplay-screenshot

Trailerul prezinta si cateva momente scurte de gameplay, desi nimic ce ar indica calitatea produsului final.

Universul Quantum Break pare sa fie o "fuziune" intre un joc episodic de actiune si un serial episodic, si vor fi amandoua livrate intr-un singur pachet.

"Jocul se concentreaza pe eroi, iar serialul pe inamici." declara Lake "In joc, asumi rolul lui Jack Joyce, intr-o lupta disperata pentru a opri fractura ce ameninta sa cauzeze sfarsitul timpului. In serial, urmaresti planurile si manipularile in interiorul Monarch, corporatia care este inamitul lui Jack."

Odata ce exista o legatura directa intre serial si joc, se pare ca deciziile din joc vor fi reflectate intr-o versiune personalizata live-action a serialului, in timp ce fiecare episod va dezvalui detalii asupra anumitor elemente din joc si modalitati de a juca jocul.

Cele mai citite