GIGABYTE a lansat Z97X-SOC FORCE LN2 şi a obţinut un record mondial

GIGABYTE a găzduit, la Computex 2014, o conferinţă de presă, în parteneriat cu Intel, pentru a prezenta noile plăci de bază din seria 9. Conferinţa s-a desfăşurat la Brown Sugar jazz bar în Taipei, Taiwan, iar GIGABYTE a avut multe suprize ce au ţinut publicul în picioare, cum ar fi discursurile din partea Intel şi GIGABYTE, sesiune de jocuri, paradă de cosplay cu tematica LOL şi o demonstraţie de overclocking, ce a obţinut un record mondial.

Evenimentul a început cu discursul de bun venit al domnului Henry Kao, Vicepreşedinte al GIGABYTE Motherboard Business Unit, care apoi a prezentat poziţia din piaţă a GIGABYTE şi strânsa colaborare cu Intel, ce a contribuit la succesul de care GIGABYTE se bucură astăzi. Următorul invitat VIP GIGABYTE, Lisa Graff, Vicepreşedinte Intel PC Client Group şi General Manager Desktop Client Group, a prezentat cele mai recente inovaţii intel, inclusiv noile procesoare Haswell-E şi Broadwell şi a menţionat cât de importanta este relaţia cu GIGABYTE, pentru a implementa un design cât mai aproape de cerinţele pieţei, în viitoarele procesoare şi chipseturi.

A urmat Colin Brix, Marketing Director al GIGABYTE Motherboard Business Unit, care a prezentat pe larg noua serie de plăci de bază GIGABYTE, bazate pe chipset Intel Z97/H97, ce asigură suport pentru a 4-a şi a 5-a generaţie de procesoare Intel Core.

După discursurile de început, presa şi partenerii au putut sa i se alăture lui HiCookie, GIGABYTE Overclocking Evangelist, care a lansat Z97X-SOC FORCE LN2. Aceasta este o placă de bază, ediţie limitată, proiectată special pentru a zdrobi recordurile mondiale de memorie. Construită special pentru 2 DIMM-uri şi având slot-uri poziţionate foarte aproape de procesor, HiCookie a oferit o demonstraţie, pas cu pas, prezentând cât de uşor este să obţii performanţe, în overclocking, cu placa de bază Z97X-SOC FORCE LN2. Apoi a stabilit noul record mondial de frecvenţă a memoriilor: 4.5 GHz, folosind memorii HyperX Predator de la Kingston Technology.

Gigabyte Z97X-SOC Force LN2 box

 

Recordul mondial

  • • Scor: DDR3 @ 4.5 GHz
  • • Placă de bază: GIGABYE Z97X-SOC Force LN2
  • • CPU: Intel Core i7 4770K
  • • Memorie: Kingston HyperX Predator

 

Cele mai citite