ASUS GX1000 mouse review - Ochii vulturului de aluminiu

Brand-ul Republic of Gamers de la ASUS are o gramada de periferice in arsenal, care s-au mai si inmultit gratie ultimului Computex. Cum vroiam sa vad cum se comporta seria lor,  am pus mana pe mausul lor acoperit in aluminiu, ASUS RoG Eagle Eye GX1000.

Republic of Gamers este una din acele tari independente echipata cu o adevarata armata de produse dedicate, care in acest caz sunt construite de ASUS. Printre acestea gasim mausi, tastaturi, placi de sunet, placi de baza, placi video, monitoare si multe altele. In esenta iti poti construi un intreg sistem de la zero folosind numai produse cu brand-ul RoG. Este timpul sa fac si eu o incursiune in acest taram si sa arunc un ochi asupra mausului Eagle Eye GX1000, cu spectacolul sau de lumini si figura in forma de clepsidra.

GX 1000 - Title Image

Design-ul nu este ceea ce conteaza la un maus de gaming, de fapt este unul dintre cele mai putin importante aspecte pentru un rozator. Trebuie sa ne uitam la ergonomie, la calitatea constructiei, performanta senzorului si alte mici lucruri precum softul sau modul in care se comporta acesta la multe, multe click-uri.

Prev
1/7 Next »

Cele mai citite