ASUS GX1000 mouse review - Ochii vulturului de aluminiu

Software

Sincer sa fiu, prima oara cand am desfacut soft-ul, ma asteptam la ceva rudimentar. Intr-un fel, asta este exact ceea ce am primit, dar in acelasi timp pachetul are de oferit multe optiuni neintalnite in majoritatea mausilor de gaming.

Inainte de toate, sa adresam spectacolul de lumini. Desi GX1000 are niste LED-uri masive in spate, acestea nu-s controlate prin intermediul softului, ci printr-un buton aflat la baza. Apasand pe acesta, vei putea alterna intre profilele si culorile corespunzatoare fiecaruia in parte.

Profile

Softul are 4 tab-uri reprezentand profilele interschimbabile si un al 5-lea tab pentru Macro-uri. Fereastra principala este pentru profile, unde ar trebui sa schimbi aproximativ fiecare trasatura a mausului: DPI, Angle Snapping, Key Binding, Polling Rate, Lift Height; cam la ce te poti gandi, este aci.

ASUS ROG GX 1000 - Profiles software

'Button Settings' este unde poti selecta tastele desemnate pentru fiecare din cele 7 butoane. Odata ce ai dat click pe micuta sageata, un meniu drop-down apare, imbogatit de o gramada de functii precum: Macro, Mouse Options, Computer Functions (scurtaturi de pe tastatura), Media Function, Internet, Asignari custom, si chiar Rapid Fire.

Din pacate, chiar daca aceste optiuni pentru Profil sunt destul de extensive, nu vei putea sa asignezi un profil pe o aplicatie.

Macro

Dand click pe Tab-ul de macro, deschidem o fereastra mai mica pentru "Macro Management," unde vei putea sa introduci pana la 84 de combinatii de mouse si keyboard, evident modificandu-le pentru ce ai nevoie.

ASUS ROG GX 1000 - Macro software

Crearea de macro-uri nu este la fel de extensiva preum este in aplicatii precum SteelSeries Engine, Razer Synapse, sau chiar si pachetul soft al produselor Logitech, dar cu siguranta este mai mult decat ce ofera majoritatea mausilor de gaming.

« Prev
4/7 Next »

Cele mai citite