Avertizare
  • JFolder: :files: Calea nu este un director. Cale: [ROOT]/images/hardware/placi-de-baza/asrock-z97-anniversary/bios
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
Notificare
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/hardware/placi-de-baza/asrock-z97-anniversary/bios

ASRock Z97 Anniversary review - să-l aniversăm pe Pentium

 

Overclocking

ASRock a conceput placa pentru aniversarea Pentium și a dotat-o cu profile de overclocking pentru Intel Pentium G3258 Anniversary Edition.

ASRock Pentium Anniversary Boost Technology permite overclocking-ul rapid al procesorului Intel Pentium 20th Anniversary Edition G3258. Procedura este așa: pornește PC-ul și apasă ‚P’ pentru a accesa pagina specială.  Acolo poți alege frecventa dorită, maximul fiind la 4.2GHz.

ASRock Z97 Anniversary BIOS OC

Varianta 4.2GHz funcționează fără probleme. Este interesant că, in BIOS, profilul corespunde cu cel de 4.2GHz predefinit, dar acolo mai avem la dispoziție și unul pentru 4.4GHz.

Am testat si acest profil si am constatat o stabilitate perfectă, așa încât am rulat și programele de test pe acesta, în loc de cel la 4.2GHz.

 

« Prev
4/7 Next »

Cele mai citite