ASUS RoG Swift PG278Q G-Sync monitor review - Primul monitor RoG

Recent, cei de la ASUS mi-au trimis monitorul de gaming PG278Q RoG Swift, ce s-a lansat azi, 14 August, in Romania. Compania mai are cateva monitoare de gaming in tolba, dar PG278Q este primul cu brand-ul RoG, si primul cu tehnologia NVidia G-Sync (cel putin din ceea ce stiu eu).

Aceasta creatura de 27 de inch ar trebui folosita la rezolutia 2560x1440, cea mai mare rezolutie 16:9 inainte sa dai de probleme (4k inca nu intelege ce inseamna refresh-rate mare), si un refresh-rate de 144Hz. Pe scurt, este genul de monitor care are nevoie de un sistem monstruos in spate. G-Sync la randul sau este restrictionat la o placa video NVidia mai noua / puternica decat un GTX650Ti. De dragul acestei recenzii am scos un 780Ti din sertar ca sa ma asigur ca macar am minimul pentru teste.

ASUS ROG PQ278 - Product Shot  

Ciudat este ca, desi brand-ul Republic of Gamers se extinde la o gramada de produse, nu a avut niciodata un monitor de gaming, cel putin nu pana acum. La Computex a avut loc, ASUS a prezentat PG278Q ca un monitor premium, iar din ceea ce am vazut, as putea zice ca este macar partial adevarat. Nenea Swift este tipul de dispozitiv pe care-l cumperi pentru gaming intai, si apoi te gandesti la utilizarea de zi cu zi.

Sunt multe, multe chestii de discutat la el, inclusiv ce a bagat ASUS la constructie, tipul de panou folosit, chiar si design-ul. Asa ca, fara sa mai tragem de timp, haide sa vedem ce are de oferit.

Prev
1/5 Next »

Cele mai citite