ASUS ROG Gladius gaming mouse review - Sabii, sabii oriunde!

ASUS a dezvaluit recent o serie de periferice ROG la Computex anul acesta, iar cu un pic de ajutor am reusit sa pun mana pe noul mouse Gladius, si tre sa spun, dupa o saptamana de utilizare, e o complet alta experienta fata de GX1000 Eagle Eye.

ASUS esti unul din producatorii mei favoriti cand vine vorba de hardware, dar din nefericire, perifericele tale nu prea m-au impresionat. Au fost decente, dar nu mai mult de-atat. Sunt o gramada de mausi si casti mai bune pe piata, unele valabila la un pret similar. Totusi, daca ceea ce ai dezvaluit anul acesta la Computex se compara cu Gladius, atunci pentru prima oara, pot spune ca ai o oferta capabila sa faca fata competitiei.

  ASUS Gladius - Product Shot

O spun de la-nceput, Gladius e un mouse destul de capabil, dar cred ca e important sa vedem de ce. Vezi tu, soarecul asta e diferit fata de orice alt periferic de la ASUS. As putea spune ca nici macar nu urmareste aceleasi principii ca predecesorii sai. Este mai simplu, ia in considerare ergonomia si tipurile de grip-uri specifice mausilor, si foloseste un senzor optic extrem de abil. Foloseste un driver-soft nou (supranumitul ROG Armoury, care probabil va fi pachetul unificat pentru seria viitoare de periferice ROG), iar chiar calitatea interioara de constructie a fost imbunatatita considerabil fata de GX1000 sau Echelon.

Pe scurt, Gladius reprezinta un nou inceput pentru companie. Intrebarea este "reuseste sa faca destul pentru a se distanta de predecesorii sai?"

Hai sa vedem.

Prev
1/6 Next »

Cele mai citite