DreamHack Masters Bucharest 2014 incepe pe 31 octombrie si 2 noiembrie

DreamHack Masters Bucharest va avea loc la Sala Polivalentă din Capitală între 31 Octombrie şi 2 Noiembrie, fiind cel mai mare eveniment e-sports din România. Cei mai buni jucători de e-sports din ţară şi străinătate se vor lupta pentru cei 120.000 de dolari puşi la bătaie.

Peste 1.000 de liceeni din 150 de colegii și licee din toată țara au participat la cea mai populară olimpiadă școlară din România: Cupa Liceelor la League of Legends. Între 31 octombrie și 2 noiembrie, cele mai bune patru echipe de liceeni își vor disputa trofeul la Sala Polivalentă din Capitală, în cadrul celui mai mare eveniment de sport electronic din România: DreamHack Masters Bucharest 2014.

Arad, Bacău, Baia Mare, Bistrița, Brașov, Brăila, București, Buzău, Constanța, Focșani, Giurgiu, Gura Humorului, Oradea, Pitești, Ploiești, Râmnicu Vâlcea, Suceava, Târgu Neamț, Târgoviște, Târgu-Mureș și Timișoara sunt doar câteva dintre cele 44 de orașe cu echipe înscrise în competiție. 

Colegiile Naționale Octav Onicescu și Ion Luca Caragiale din București, Liceul Teoretic Nicolae Iorga din Capitală și Colegiul Național Gheorghe Vrânceanu din Bacău s-au calificat în fazele finale ale Cupei Liceelor la League of Legends, care se vor disputa la DreamHack Masters Bucharest. Pe lângă trofeul competiției, liceenii mai pot câștiga premii în bani în valoare totală de 5.000 de lei și produse constând în periferice de gaming de ultimă generație.

DreamHack Masters

Spectatorii vor putea asista la finalele prestigiosului turneu internațional Dota 2 Champions League, turneul NESCAFÉ 3in1 Hearthstone: Heroes of Warcraft, finalele Romanian eSport Championship, precum și cele ale Cupei Liceelor la League of Legends, concursuri 1 versus 1 pentru PC și console, competiții de cosplay, oferte speciale și tombole organizate de partenerii DreamHack, cele mai noi gadget-uri, periferice, tehnologii și multă distracție.

Evenimentul precedent a avut loc la sfârșitul lunii aprilie și s-a bucurat de un succes deosebit. Peste 20.000 de persoane au călcat atunci pragul Sălii Polivalente. Spectacolul a fost relatat de peste 300 de jurnaliști din țară și din străinătate și transmis live pe Dolce Sport 2. Transmisiunea a fost preluată online în Suedia, Statele Unite ale Americii, Canada, Rusia, Germania, Spania, Serbia, Marea Britanie, Africa de Sud, Grecia, Vietnam, Coreea de Sud, atrăgând peste 630.000 de vizitatori unici și 1,6 milioane de vizualizări. 

Ediția aceasta va fi prima ce va beneficia de BYOC (Bring your own computer). Participanții vor avea posibilitatea să își aducă propriile PC-uri, laptopuri, tablete sau chiar console la Sala Polivalentă, într-o zonă special amenajată, unde li se vor pune la dispoziție mese, scaune, electricitate și internet de mare viteză de laTelekom Romania. Biletele de acces pentru zona dedicată BYOC sunt disponibile pe shop.computergames.ro.

Biletele pentru DreamHack Masters Bucharest 2014 sunt disponibile prin intermediul shop.computergames.ro și www.bilete.ro, în oficiile Poștei Române, în magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro și în magazinele Germanos. 

Cele mai citite