ACL Romania anunta un nou turneu pentru League of Legends

ACL eSports League va continua seria de turnee pentru League of Legends, anuntand editia cu numarul 12 a tuerneului pe data de 2 Decembrie, cu finala avand loc pe 6 Decembrie 2014.

Evenimentul dedicat doar pentru jucatorii de eSports din Romania se va desfasura online, iar cele mai importante meciuri vor fi comentate si transmise live pe Twitch la: www.twitch.tv/aclgamestv. Competitia va incepe pe data de 2 Decembrie iar marea finala va avea loc in data de 6 Decembrie 2014.

ACL eSports

Un numar de echipe deja si-au anuntat participarea. Acest campionat este dedicat adunarii celor mai bune echipe din Romania intr-un cadru profesionist, gratie unui nou sistem dezvoltat de programatorii ACL. Numarul maxim de echipe acceptat este 64.

Premiile:

1st Place Award: 5 x Tesoro Lobera G5NL Full Color Illumination Plunger Gaming Keyboard + 3200 RP & Triumphant Ryze skin for every player
2nd Place Award: 5 x Tesoro Kuven Angel A1 7.1 Virtual Gaming Headset + 2400 RP per player
3rd Place Award: 5 x Tesoro Gungnir H5 Optical Gaming Mouse + 1600 RP per player
4th Place Award: 800 RP per player

La momentul scrierii sunt inscrise aproximativ 15 echipe, iar ACL nu va percepe taxa de inscriere pentru entuziasti. In acelasi timp, utilizatorii vor avea ocazia sa parieze pe meciurile favorite la sectiunea ACL Bets, avand sansa sa castige premii in produse.

Pentru mai multe detalii, puteti sa va uitati aici.

Cele mai citite