LittleBigPlanet 2 se va bucura de motion control

Jocul de mai sus se va putea bucura de caracteristica Move a consolei PS3 de la Sony. Lansarea jocului LittleBigPlanet 2 este programata dupa Craciun, dar exista deja o multime de informatii legate de urmatoarea aventura a lui Sackboy. Urmatoarea secventa va veni cu 10 niveluri demo care arata cum functioneaza jocul cu caracterstica Move a consolei PlayStation, asa cum afirma producatorii jocului.

Vorbind la Eurogamer Expo, James Spafford, care lucreaza la Media Molecule (unde a fost creat LBP 2) spune "Alaturi de jocul principal va mai fi un joc extra - eventual pe alt disc sau poate pe acelasi disc - care va contine 10 niveluri care demonstreaza cum functioneaza caracteristica Move cu jocul LittleBigPlanet 2."

In plus, Spafford a spus: "La scurt timp dupa lansare vom realiza un pachet complet care este doar pentru sistemul motion control Move si vom renunta la controale astfel incat oamenii sa creeze propriile nivele Move."

Aceasta veste ar trebui sa-i multumeasca pe cei care asteptau stiri legate de jocul pentru PS3 care se va lansa inainte de Anul Nou. Faptul ca se pot crea propriile nivele Move va face fara indoiala mai ispititor sistemul motion control de la Sony.

Sunteti entuziasmat de mutarea jocului LittleBigPlanet 2 catre Move?

 

little big planet 2

Cele mai citite