Myria Style V16 gaming desktop PC review - Gaming pe buget

Altex are in oferta sa mai multe desktop PC-uri pre-configurate atat pentru incepatori cat si pentru entuziasti. Se intampla sa fi primit un astfel de sistem, Myria Style V16, cateva zile pentru testare, asa ca am zis hai sa vad ce primesti pentru 3000 de lei daca te uiti dupa ceva pre-configurat.

Myria Style 16 este un desktop PC de buget dedicat gamerilor, sau cel putin asta ar sugera configuratia de pe hartie. Pare a fi exact tipul de sistem de care ai avea nevoie daca trebuie sa inlocuiesti un PC vechi de cativa ani de zile si nu doresti sa pierzi cateva zile incercand sa il configurezi. Este capabil sa ruleze jocuri din 2014 la setari High / Ultra? Daca vorbesti de titluri AAA nu prea, dar asta nu inseamna ca nu este sistem de gaming. Placa video, AMD Radeon R9 270X la 4GB DDR5, este destul de puternica cat sa faca fata la jocuri precum Tomb Raider sau Dragon Age Inquisition. Din nefericire, sunt cateva bottle-neck-uri care il trag in jos, desi sunt usor inlocuite / imbunatatite. 

Myria Style V16 Product Image  

Trebuie sa amintesc ca Myria Style 16 nu este un PC pentru entuziast, dimpotriva este mai degraba construit pentru cineva care joaca titluri precum LoL, DoTA 2, World of Tanks, titluri care nu au cerinte de sistem prea ridicate. De altfel, Altex mai are inca doua Myria mai mari si mai serioase la vanzare, care par fi dedicate gamer-ului interesat de frame-rate constant de 60 de cadre.

Myria Style 16

Procesor

AMD Athlon X4 860K

Placa de baza

ASRock FM2A88M-HD+

Placa video

ASUS Radeon R9 270x 4Gb DDR5

Memorie

4GB Crucial

Stocare

HDD Seagate Barracuda 1TB

Sursa

Zalman 600W

Carcasa

Cooltek X2

 

Prev
1/4 Next »

Cele mai citite