ASUS Transformer Book Chi, dispozitive 2-in-1, detașabile

ASUS a anunțat seria Transformer Book Chi, o familie de dispozitive 2-in-1 detașabile, cu sistem de operare Windows, care oferă confortul de neegalat al unui laptop, ce se transformă într-o tabletă. Transformer Book Chi este rapid și silențios, dispunând de o arhitectură Intel Core M fără ventilator, ce oferă utilizatorilor libertatea de a lucra și de a se distra oriunde, oricând. Beneficiind de unele dintre cele mai subțiri tablete din lume, cu un design din aluminiu precis prelucrat, seria Transformer Book Chi oferă eleganță și rafinament, într-un produs 2-in-1 foarte sofisticat.

Gama Chi cuprinde trei modele, în fruntea cărora se așează T300 Chi cu diagonala de 12.5 inch - model premiat cu 2015 CES Innovation Award – motorizat de cele mai noi procesoare Intel Core M. T100 Chi este un model compact cu diagonala de 10.1 inch, cu o autonomie suficientă pentru întreaga zi. T90 are o diagonală de 8.9 inch, fiind ușor și puternic, pentru productivitate în mișcare.

Toate modelele au un ecran IPS clar și luminos, cu o rezoluție WQHD 2560x1440 pixeli, pentru imagini vii și detaliate. Produsele Chi se disting prin profil subțire, silențiozitate și performanță, toate posibile grație designului fără ventilator. T100 Chi este cea mai subțire tabletă Windows din lume, cu o grosime de numai 7.2mm, T90 Chi este cea mai subțire tabletă de 8.9 inch, măsurând doar 7.5mm, iar T300 Chi are 1.65cm atunci când e andocat, fiind chiar mai subțire decât cele mai scumpe modele oferite de concurență.

asus transformer book t300 chi

Marginile lui Chi sunt îmbunătățite printr-o teșire șlefuită cu diamante, adăugând strălucire corpului metalic, elegant. Trecerea între tabletă și laptop este posibilă printr-o balama magnetică, ce utilizează magneți puternici cu neodim – elementul cu cel mai mare magnetism din lume – montat cu atenție, pentru a asigura securitate, fiabilitate și o prindere precisă de fiecare dată. Tastatura confortabilă, cu taste ergonomice, este conectată prin Bluetooth și are o rază de acțiune de până la 20m.

Seriile Transformer Book Chi utilizează ecrane IPS îmbunătățite, cu tehnologie ASUS TruVivid, ce oferă unghiuri largi de vizualizare, claritate și luminozitate. Ecranul folosit de Chi redă o gamă cromatică sRGB cu 20% mai largă decât a panourilor standard, fapt care înseamnă o reproducere clară, intensă și precisă a culorilor. Culorile sunt mai departe îmbunătățite prin tehnologia ASUS Splendid, care optimizează reglajele ecranului pentru o varietate de moduri de utilizare. 

Tehnologia audio ASUS SonicMaster imprimă seriei Transformer Book Chi un avans în fața competiției, atunci când vine vorba de calitatea sunetului. Proiectarea superioară și software-ul inteligent oferă un sunet imersiv, bogat și puternic, fără distorsiuni, cu voce clară și o gamă largă de frecvențe. 

Motorizată de procesoarele Intel Core M, seria Transformer Book Chi oferă performanță fluidă pentru activitățile zilnice, fie că e vorba de lucru sau de divertisment. Procesoarele Intel permit utilizatorilor să se bucure de autonomie extinsă pe întreaga zi, fără compromis în privința performanței. Eficiența ridicată și managementul termic avansat îi permit modelului Chi să renunțe la ventilator. Designul inteligent determină funcționarea silențioasă, păstrând totodată performanțe mai ridicate decât cele altor dispozitive echipate cu Intel Core M. 

Stocarea SSD, ultra-rapidă, este utilizată în toate modelele Chi, astfel încât utilizatorii să petreacă mai puțin timp așteptând și mai mult timp pentru activități productive sau distractive. Transformer Book Chi dispune de conectivitate USB 3.0, rapidă și convenabilă.

Pentru a completa eleganța modelului Transformer Book Chi, a fost creată o gamă specială de accesorii practice. Stiloul Active Stylus permite utilizatorilor să scrie, să deseneze și să noteze oriunde pe ecran, oferind o senzație similară unui creion, precum și funcții care resping atingerile accidentale ale ecranului cu palma. Cu o baterie reîncărcabilă, ce durează până la două luni la o singură încărcare, Chi devine un partener perfect pentru productivitate atunci când sunteți în mișcare. 

Chi TriCover este husă magnetică, luxoasă, ce oferă protecție completă portabilului, devenind un stand multimedia ce menține dispozitivul la un unghi perfect, pentru orice tip de divertisment. Pe husă există, de asemenea, un suport pentru stiloul electronic.

Chi Case se prezintă ca o protecție ingenioasă, din două piese, ce oferă o acoperire completă pentru tableta Chi și tastatură, permițând în același timp ca cele două să se detașeze una de alta. Fabricată din materiale plăcute la atingere și dispunând de deschideri pentru porturi și conectori, Chi Case menține liniile suple ale dispozitivului în timp ce oferă protecție.

Noile produse sunt așteptate pe piața românească spre sfârșitul primului trimestru al anului, prețurile aproximative fiind următoarele:

 • ASUS Transformer Book T90 Chi - începând cu 1649 lei (TVA inclusiv)
 • ASUS Transformer Book T100 Chi - începând cu 2349 lei (TVA inclusiv)
 • ASUS Transformer Book T300 Chi - începând cu 3449 lei (TVA inclusiv)Specificațiile seriei ASUS Transformer Book Chi

ASUS Transformer Book T300 Chi

 1. Windows 8.1 32-biți
 2. Ecran 12.5 inch WQHD 2560 x 1440 / Full HD IPS
 3. Procesor Intel Core M 5Y10/5Y71
 4. iSSD 128GB
 5. 317, 8 x 191.6 x 7.6/16.5mm (tableta/andocata)
 6. 0.72kg (tableta)
 7. 1.42kg (andocata)

 

ASUS Transformer Book T90 Chi

 1. Windows 8.1 32-biți
 2. Ecran 8.9 inch WXGA 1280 x 800 IPS
 3. Procesor Quad-core Intel Atom Z3775
 4. 32/64GB eMMC
 5. 241 x 137.5 x 7.5/16.5mm (tableta/andocata)
 6. 0. 40kg (tableta)
 7. 0.75kg (andocata)

 

ASUS Transformer Book T100 Chi

 1. Windows 8.1 32-biți
 2. Ecran 10.1 inch WUXGA 1920 x 1200 IPS
 3. Procesor Quad-core Intel Atom Z3775
 4. 32/64GB eMMC
 5. 265 x 174.5 x 7.2/13.2mm (tableta/andocata)
 6. 0.57kg (tableta)
 7. 1.06kg (andocata)

Cele mai citite