BenQ lansează RL2755HM, primul monitor special pentru console

BenQ lansează modelul RL2755HMprimul monitor creat special pentru a oferi cea mai fluidă experiență de gaming pe console.

Cu un panel TN foarte rapid cu un timp de răspuns de doar 1 ms GTG, monitorul oferă sesiuni fluide de gaming, fără lag sau cadre înghețate și asigură imagini Full HD în culori naturale pe un display de mari dimensiuni, 27"(69cm). Totodată, monitorul dispune și de funcțiile caracteristice BenQ pentru protejarea ochilor, Flicker-free şi Low Blue Light.

Când vine vorba de designul monitorului RL2755HM, toate detaliile au fost luate în calcul, de la stabilitatea suportului, la gestionarea cablurilor sau amplasarea difuzoarelor. Standul angular a fost îmbunătățit prin aplicarea unui strat de cauciuc special, care îți poate sprijini controller-ul după ce ai terminat de jucat. Un suport retractabil pentru căști a fost de asemenea instalat pe latura monitorului, astfel încât să ai întotdeauna la îndemână perechea de căști preferată. În plus, cablurile pot fi cu ușurință ordonate, datorită elegantului suport din spatele piciorului. Finisajele mate ale ramei reduc la minimum reflexia luminii care ar putea distrage atenția și ar putea obosi ochii.

Benq RL2755HM

Timpul de răspuns de 1 ms GTG îți permite să vizualizezi fiecare reacție a oponenților, a coechipierilor sau să reperezi mai rapid inamicii, pentru o experiență de gaming câștigătoare. Cele două porturi HDMI îți permit să conectezi simultan consola și un alt dispozitiv, pentru a comuta simplu și rapid între două surse de semnal. Tehnologia proprietară BenQ Black eQualizer maximizează vizibilitatea în joc, iluminând zonele întunecate, fără a le supraexpune pe cele deschise la culoare.

Fiecare caracteristică sau funcție a monitorului este dezvoltată și testată împreună cu jucătorii profesioniști și experții BenQ în imagine, astfel încât monitorul să ofere vizibilitatea și nivelul de control necesar pasionaților de jocuri pe consolă. Calibrarea culorilor se poate face pe 20 de niveluri de intensitate, pentru a veni în întâmpinarea celor mai exigente cerințe formulate de gamerii profesioniști. Controlul culorilor este disponibil prin setările OnScreen Display sau Display Pilot.

Pentru cea mai bună experiență de gaming pe console, jucătorul profesionist Justin "JWong" Wong, de la echipa EvilGeniuses a fost invitat de BenQ să participe la dezvoltarea modului Fighting. Creat pentru a optimiza șansele de câștig, modul Fighting dispune de setări speciale de calibrare a culorilor, care ajută la evidențierea personajului în meciuri, astfel încât să te ajute să îți menții focusul pe toată durata jocului.

Dezvoltată în colaborare cu jucătorii profesioniști, tehnologia Flicker-free oferă monitorului BenQ RL2755HM o îmbunătățire importantă, prin eliminarea pâlpâitului la toate nivelurile de luminozitate. Aceasta tehnologie reduce oboseala ochilor și crește performanța jocului prin confort vizual extrem, chiar și pentru cei mai înverșunați jucători prinși în acțiune ore întregi.

Monitorul de gaming BenQ RL2755HM va fi disponibil în premieră începând cu luna februarie prin PC Garage la preţul de raft recomandat de 1.399 lei.

Cele mai citite