ASUS Strix Claw gaming mouse review - Construind o formula

ASUS si-a actualizat seria Strix, adaugand 3 noi periferice de gaming: un mouse, un headset surround si o tastatura mecanica. Haide-ti sa demontam unul din aceste produse, mouse-ul Palm Grip Strix Claw. Confuz? Nu? Bun, fiindca o sa mai repet asta de vreo zece ori.

Sunt sute de mausi de gaming pe piata, iar marile companii continua sa adauge si isi imbunatateasca produsele in fiecare an. A incerca sa te faci cunoscut in aceasta piata este la fel ca incercarea de a bate un cui in perete folosindu-ti fruntea. S-ar putea sa reusesti, dar cel mai probabil, o sa doara foarte mult iar cuiul o sa ramana acolo. Din nefericire, atat de multe branduri au iesit pe piata in ultimul timp, ca peretele e aproape plin deja.

Bun, metafore chinuite deoparte, ceea ce incerc sa zic e ca-s o gramada de mausi si brand-uri dedicate gamerilor, si multe inca mai rasar. Ca sa reusesti astazi, iti trebuie un buget R&D masiv, sau niste produse de-a dreptul impresionante, fiindca asa zisii gameri sunt capriciosi din fire. Zvonurile sunt mult mai bune la vanzarea produselor decat trailere frumoase si naratori cu vocea zaharisita. ASUS se pare ca a inteles asta (in sfarsit) si a imbunatatit seria ROG, dar a mai adaugat si cateva periferice Strix pe langa.

  ASUS Strix Claw Product Shot

Asa incep sa discut despre Strix Claw, probabil unul dintre cei mai ciudati mausi de gaming lansati in ultimul an. In timp ce-mi imaginez ca e numit claw din cauza ghearelor de bufnita sau alta idee similara, ASUS pare sa fi uitat ca exista ceva numit claw-grip (frumos intitulat de echipa de marketing de la Razer acum cativa ani in urma), iar Strix Claw cu siguranta nu intra in acea categorie.

Acum, ia sa vedem ce are acest soarec de oferit. Pana la urma, ASUS isi foloseste fruntea sa bata cuiul in perete? Sau utilizeaza un ciocan?

Prev
1/6 Next »

Cele mai citite