ASUS Strix Claw gaming mouse review - Construind o formula

Pret

ASUS considera Strix Claw un periferic mid-range. In acest moment este valabil la aproximativ 290RON, ceea ce il pune fata in fata cu niste competitori seriosi: Mionix Naos 7000, SteelSeries Rival, Logitech G402, Roccat Kone Pure, toti mausi exceptionali care se lupta pentru atentie.

In timp ce performanta este echivalenta cu soarecii mentionati mai sus, merita notat ca in ceea ce priveste competitia, acestia sunt mai capabili sa ofere o calitate de constructie relativ superioara fata de Strix Claw, cel putin la pretul asta.

Concluzie

ASUS a gasit un ciocan cu care sa bata cuiul in perete, si au reusit destul de bine sa produca un mouse decent. Desigur, inca mai iese din perete, si pretul ala de 290RON ma face sa ma gandesc ca au folosit si fruntea un pic; odata ce pretul il pune in fata unor competitori seriosi. De unul singur, Strix Claw este destul de capabil.

Cu siguranta nu este un produs premium, dar nici macar nu incearca (pana la urma, pentru asta este ROG, nu?). Foloseste un senzor pixel-perfect, cu ergonomie buna si o calitate de constructie consistenta.

Cat despre Strix Glide. Cand vine vorba de covorase de gaming, ASUS au multa munca inaintea lor. Desigur, pad-ul pare a fi bine construit, dar are nevoie de o suprafata anterioara care sa se lipeasca de birou, si poate o suprafata mai fina.

 

Pros Cons

 

- Calitate de constructie consistenta;

- Soft usor de folosit;
- Forma ergonomica;
- Senzor excelent;

- Rotia de scroll nu este chiar reusita;
- Relativ scump

Build:           7.4 8.0 Sensor:          9.6
Ergonomics: 9.0 Features:        8.4

Design:        9.0

Value:             7.4

Awards

  best sensor 9.6

 

.

« Prev
6/6 Next

Cele mai citite