ASUS Strix Claw gaming mouse review - Construind o formula

Software

Odata ce este obligatoriu ca un soft sa fie pus alaturi de o periferica de gaming, ASUS a pregatit ceva de la zero pentru Strix. Este bun? E rudimentar, dar asta nu inseamna ca-i prost dezvoltat. Reuseste sa acopere fundamentele cel putin, beneficiind de: macro-uri specifice aplicatiei, calibrare la suprafata, Polling Rate si DPI; toate-s prezente.

Un mic lucru ciudat este ca daca folosesti mai multe monitoare, nu o sa poti misca fereastra in afara ecranului primar. Poti sa te joci cu ea acolo, dar odata ce ai adus-o pe display-ul secundar, se va-ntoarce inapoi la pozitia originala.

Asta nu este o inconvenienta in adevaratul sens al cuvantului, ci mai degraba o ciudatenie pe care o am gasit-o cand ma jucam cu soft-ul. Acum, haide-ti sa ne uitam la ce optiuni sunt valabile:

Customize

De altfel joaca rolul ferstrei principale. Poti schimba desemnarile conform profilului pe care il folosesti. Tab-ul pentru profile iti permite ca sa asociezi o anumita aplicatie cu un anume profil (desemnari de key, trasaturile mouse-ului).

  ASUS Strix Claw Profile

Performance

Cel de-al doilea tab este 'Performance', unde poti gasi optiunile pentru a ajusta DPI-ul (4-stagii de selectat, plus unul aditional pentru Sniper Mode). Senzorul Pixart PMW3310 duce mouse-ul de la 50DPI la 5000 in pasi de catre 50 DPI.

ASUS Strix Claw Performance  

Performance este tab-ul unde gasesti lift-off distance, unde poti selecta intre 1 si 10. Ce inseamna fiecare pas, nu am nici cea mai vaga idee. Mai este si o optiune pentru calibrare care necesita sa muti mouse-ul pentru cateva secunde. In cele din urma, ai optiuni de polling rate, care sunt la stagii dintre 125Hz, 500Hz si 100Hz (aici ASUS pune response rate-ul in paranteza ca sa explice exact de cate secunde este latenta).

Iluminare

Odata ce mouse-ul are cateva luminite vizibile: una pentru scroll wheel, alta pentru logo-ul de bufnita, ambele sunt iluminate cu o nuanta galbena, deci ai optiunea sa le opresti sau sa le lasi aprinse.

ASUS Strix Claw Lighting

Macro

Desi acest mouse pare a fi construit pentru cei interesati de shootere, are si cateva optiuni valabile pentru macro. Sunt destul de primitive, dar nu neaparat inutile. Poti crea un macro de 32 de caractere lungime, dupa care poti face modificarile de rigoare: fie sa stergi anumite segmente, sau sa pui o intarziere mai mare.

  ASUS Strix Claw Macro

« Prev
4/6 Next »

Cele mai citite